17 Juni 2017

Alltså... gårdagen.. WOW! Egentligen har de senaste dagarna varit rätt kaosartade överlag. Mycket kring Leons faster, B (vän till lillasyrran), L (B´s expojkvän och pappa till hennes dotter), b (dottern) och hela fadderullan.

Igår försökte B ringa till L då han skulle ha tillbaka b eftersom B bara har umgänge med henne - hon har avsagt sig vårdnaden då hon känner att hon inte kan vara den mamma hon vill till b med sitt röka-beroende. Dock träffar hon henne VARJE dag och finns där för henne ändå och avstår rökat när hon har henne.
Hursom, L svarade inte och senare kröp det fram att han blivit inplockad av polisen och fått lämna pissprov b.la. Positiv på tjack, tramadol, lyrica och THC. S hade tydligen klarat sig och hunnit dra innan polisen kom... B flög i taket då socialtjänsten ringde henne och frågade var b var... Inget akut LVU utan en utredning är startad istället vilket B inte ser ett problem med utan faktiskt tar emot med öppna armar. Hon lämnade lillan hos sin farmor igår under dagen och sedan har hon haft kontakt med min lillasyster till och från. På eftermiddagen kom dom på att dom behövde åka ut och slappna av, dricka lite bärs och sådär. Sagt och gjort, jag hämtade upp B och hennes nuvarande pojkvän, for på systemet och sedan hämtade vi syrran och jag körde dem hem till Ersboda.

Vid 20-tiden ringer ett nummer jag inte har och jag brukar vanligtvis inte svara på sånt (haha) men kände en konstig känsla i magen. Jag hörde inte vem det var, allt jag hörde var stortjut och snörvlande. Efter ett par minuter spricker Denice röst fram - "Sabina... det är så jävla kaos, tror du att du kan hämta mig?!" Hurfan då tänkte jag, barnen sover och Bea hade precis gått och lagt sig hemma då jag nyss pratat med henne. FUCK. "Ja, absolut! Ta det lugnt! Jag ska försöka lösa barnen och så, ring upp mig på 10 minuter!". Jag ringde Bea som fick panik och kom direkt, nu återstod bara att lösa de sovande barnen.. Leamos pappa kom hem och stannade här med dem.

Det okända numret ringer upp igen och det var lika mycket snörvlande nu. "Jag har ingen telefon Sabina, den är sönderslagen.. jag ringer från en grannes på andra kvarteret." Men wtf? Vad har hänt?! var mitt gensvar.
"Vi hade det jättetrevligt men så hettade B´s kille på något vi hade lagt ut på snapchat".

Vi fortsatte prata och hon berättade hur han hade kommit in i köket, slitit tag i B´s hår, skrikit massa skit åt henne och sedan tagit fram rakapparaten och börjat raka hennes hår. Han hade en kompis där som sa åt honom att sluta, efter ett tag gav han sig men började istället veva - kompisen stack och Denice fick panik. Ringde en gemensam kompis till B och henne, sprang ut och letade kompisen som var puts väck. Hon gick upp till lägenheten igen och där låg hon bara, hon låg på golvet och rörde sig inte... Hon gick fram till henne och försökte få liv i henne utan någon vidare framgång. Då kom han fram till Denice, skrek och gud vet allt. Han ställer sig några cm från hennes ansikte och skriker innan han tar hennes telefon och slår sönder den. Denice telefonen och springer för sitt liv. Hon springer barfota något kvarter bort och ser några ute där så hon får ringa polisen.
Då poliserna väl är på plats säger hon att dom måste upp i lägenheten och kolla så att B lever innan hon säger sitt. Dom springer och blir borta ett bra tag innan dom kommer tillbaka. 
Strax efter detta anländer jag och vår andra syster.

Denice fick hålla vittnesförhör på plats och vi pratade lite med grannen där som Denice fortfarande var hos. Hon var givetvis skärrad men sååå jävla glad över hur Denice hade agerat, vi också givetvis! 

Det slutade iallafall med att dom tog med sig killen in, Denice var och är livrädd för vad som kan komma att hända härnäst, han är inte sådär supertrevlig OCH han vet vart vi bor. Men jag är lugn som en filbunke och välkomnar honom om han skulle dyka upp. Vi tog med B, i samråd med polisen, och åkte mot sjukhuset för att dokumentera. På väg dit ändrar hon sig, hon orkar inte prata om det och hon vill inte dit just nu utan säger att hon tar det imorgon... JO TJENA, det vet vi allihop att det inte kommer ske - vi har ju suttit i den här sitsen själva liksom...

Vi åker hem till oss och försöker landa, barnen sover (inte Leamo som precis vaknat) och Adi tar med sig B till OK för att köpa cigg och sådär. Efter det kom hon på att hon inte ville tillbaka hit utan hellre ville åka till L.. Adi kom upp och hämtade hennes väska, Denice fick flippen men kunde samtidigt inte bry sig mindre ungefär och på den vägen är det.

Idag ska det lämnas anmälan om skadegörelse på telefonen, en veckas gammal Iphone 7... 8500 åt helvette vilket givetvis känns förjävligt. Men det är bara materiella ting, jag är glad att hon inte fick stryk för då hade nog jag suttit hos polisen nu också..

Hursom, jag kunde inte somna förns vid 2-3 och Leons fotboll blev ingenting av idag då han lämnat sina grejer hos en polare som är i Grekland just nu. Istället stannar vi hemma och försöker ta det lugnt, det kan behövas känner jag.

Nu ska jag knåpa ihop lite brunch åt barnen och sedan ska vi nog gå ut på gården innan det blir kasst väder - ser ut att bli regn.

Jag hoppas att ni hade en betydligt mycket lugnare fredagskväll än oss! :PKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: