25 Januari -15

Har nog haft världens lyckligaste, om än trötta, barn idag!
Kasta in kidsen i bilen tidigt imorse och dom undrade vart vi skulle egentligen och den luriga modern sa att vi skulle åka en sväng bara - vars sa jag aldrig. Som tur var fann dom sig i det svaret och brydde sig inte så mycket om vart vi skulle, dom somnade relativt fort i bilen men vaknade efter en 40 minuter någonting och frågade om vi fortfarande inte var framme.. 
Vid det laget var vi strax i Ö-vik men det förstod ju såklart dom inte, dom satt och pratade och hade sig och jag fnissade lite lätt för migsjälv då jag körde in på parkeringen nedanför badet och parkerade. Leon tittade på mig med stora ögon och undrade vad vi gjorde här, varför jag hade stannat. Förklarade att jag bara jävlats med dom och att tanken var att vi skulle åka och bada hela tiden. Glädjen från dom båda slår ingenting!! Fick förklara att badkläder och andra nödvändigheter var med i skuffen och att dom packades ut utan att dom visste om det.
Så en heldag fick vi på Paradisbadet och jag är nu så fylld med kärlek så det räcker och bli över för ett bra tag framöver! <3