17 Februari -14 [...baby we ain´t got no place to go, I hope you understand!...]

 

Men YO! haha
Livet rullar på bara fint hos oss, barnen mår bara finfint och hunden blir bara lugnare och lugnare för varje dag som går - hon gör sjukt stora framsteg hela tiden så jag blir så jäkla glad!
Då hon kom hit var hon väldigt understimulerad och kunde inte riktigt sitta stilla, hon kunde inte riktigt sitta still och vänta på sin mat, hon drog som ett jäkla jihu då man va ute och gick me na. Hon hoppade på allt och alla som hon såg, hon gnällde som ett as så fort vi hade mat eller annat framme och ja, hon var en pain in the ass - bokstavligt!
Nu däremot har hon ron att lägga sig och bara vara, hon sitter fint och väntar på sin mat tills man säger varsågod, hon går jättefint i koppel (med hjälp av godis till en början på den träningen), hon hoppar inte lika mycket på folk nu utan kan lägga ner då man säger åt henne och hon gnäller inte alls lika mycket efter mat eller sånt då vi har det framme utan ja, hon är en helt annan hund typ. Hon ÄLSKAR dock att sova, haha. Hon är sjukt morgon och kvällstrött och hon älskar att få vara med överallt - speciellt om hon får åka med i bilen om vi ska någonstans! (:

Bortsett från hundens framgångar så tycker jag att allt nästan går framåt nu, vi har varit nere i en rätt ordentlig svacka men den börjar ordna upp sig nu och det känns väldans bra i magen vill jag lova.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är både trött och slut i skallen efter denhär dagen men det får väl vara haha. Gruvar mig som ett as för att kliva upp astidigt imorgon och gå med barnen på dagis, då jag vet att levina har en tendens att vara en liten biatch på morgonen, iallafall med mig. Men det ska nog gå bra det också, har ju inte en karl till hjälp nu då han inte är hemma på dagarna längre haha. Sjukskriven och allt men han hittar då minsann saker att sysselsätta sig med ändå, med grannar och gud vet med alla människor typ, haha.
Hade nästan tänkt ta och kasta mig i sängen nu redan, så jag inte är alltför seg imorgonbitti!

Men vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina