15 November -13 [...snutti...]

Tjollahopp Tjollahej!

Jag är faktiskt på relativt bra humör idag känner jag, har hamnat i en liten svacka nu igen men det kommer ju och går som vanligt så allt är i sin ordning ändå. Jag måste lixom räkna med att jag hamnar på botten ibland då allt känns bläka, det är bara så då man har domhär äckliga depressionerna. Igår var jag på asbra humör hela dagen, orkade klä mig på morgonen, satte upp håret i annat än en vanlig knut, haha. Åkte iväg på Christoffers jobb och ja, var bara på allmänt bra humör - så nu i dagarna lär det falla tillbaka ordentligt på mig men det är också som vanligt haha. Så jag tar tillvara nu då jag mår asabra. Barnen hjälper mig med det bara genom att finnas och vara sådär himla fina och snuttiga och allt som dom är! <3

Leon har fått brev av sin kompis från Boliden idag, Bob. Så himla snuttiga dom är, dom skickar brev till varandra och har gjort det sedan vi flyttade därifrån. Nu var det ett tag sedan dom skrev men idag damp det ner ett gulligt litet kuvert i brevlådan så då lilleman kommer hem ska vi skriva tillbaka! Jag blir alldelens tårögd då han får brev tillbaka, haha. Värsta fjantmamman, men det är så himla fint!! Funderar på att skicka med nå bilder också men då måste jag skriva ut dom på papper och hur jäkla roligt är det då?!!

Igår fick jag grejerna jag beställde från Leons kompis som sålde jultidningar, en grej till hela familjen, haha, och en julklapp till lilleman. Så nu ska jag ta och slå in den och spåna på mera julklappar. Har i stort sett allt redo redan, inte köpt, men vet vad jag ska handla så det känns jäkligt skönt faktiskt. Ska bara föra vidare önskelappen till barnens morföräldrar och andra i närheten! Vill he upp julgranen redan nu men jag tror att jag får lägga badn på migsjälv och lugna mig med det ett tag till, kan ju inte vara den enda på Ålidhem som gjort det haha. Men julpynta funderar jag på att börja lite smått med antingen i helgen eller nästa helg, eller då nästa helg kanske? HAHA. Beslutsångest naaanting.! Funderar faktiskt på att inte sätta upp gardiner och sånt tjaffs redan nu utan snarare påbörja litegrann i barnens rum, dom akn ju få nån tomte här och där och julmys, eller är det för tidigt det också?! Blir vansinnig! Egentligen tycker jag inte om julen överhuvudtaget men någonstans tycker jag ändå att hela stämningen är så himla mysig. Framförallt när det börjar bli julmarknader och sådär, men för mig är det inte riktigt samma sak att gå på sådan marknad här i stan och i Robertsfors. Nog att Robertsfors må vara hålan från helvettet men då det är så litet blir det på något sätt så sjukt mysigt att strosa runt på storgatan, stanna utanför konsum och dricka glögg och grilla korv, gå in på folkan och kika och alla som är utklädda till tomtar och bjussar på godis till barnen! Sjukt mysigt! Så varesig karln vill det eller inte så ska jag dit och gå med barnen :)

Nu ska jag iallafall ta och byta kläder, borsta ut kråkboet på skallen och göra mig redo för att dra till dendär hålan 6 mil härifrån och hjälpa storasyster att hämta hem hennes saker, vinterdäck och gud vet allt!
Så vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina