30 Augusti 2013

Tjulululu!

Lilltjoppalisa vaknade upp imorse och var snorigare än snorigast, inge feber dock men hon var så pass hängig att jag tyckte hon skulle få vara hemma, få långhelg, typ :) Så vi mös imorse efter att lillemannen åkt på dagis. Mysandet innehöll glassfrulle, heeelt okej då man är sjuk, sedan la vi oss under några filtar och Levina fick välja en film vi skulle se och naturligtvis blev det hennes favorit: "hitta Nemo", eller hitta MEEEMO som hon säger, haha.

I slutet av filmen var hon så jäkla less på att sitta stilla så hon blev helt tokig och köt omkring här inne som en annan toka. Lekte lite i hennes rum innan hon blev en liten biatch, bet mig, nöp mig och gjorde allt hon kunde komma på som gjorde ont så hon fick stanna i sitt rum och jag gick därifrån. Hon grät aslänge kändes det som, men var nog egentligen bara nån minut, innan det blev tyst igen och hon kom ut och sa förlåt och gav mig en kram!
Sen dess har hon hunnit med att sova typ tjugo minuter och sen vare full rulle igen.

Leonpeon kom hem från dagis vid fyra å då vare ba å kolla igenom hans hår, går tydligen huvudlöss på dagis - inte fullt så nice. Och äre någon av oss som skulle haft det så är det Leon eller jag, med tanke på hur förbannat tjockt hår vi har. Men tacka gudarna så hittade jag ingenting på honom och som tur är så har jag köpt hem både lusmedel och en förebyggande lusspray - man sprutar det i håret då det t.ex går löss på dagis, och dessa små äckliga saker vill inte krypa över då eftersom sprayen typ luktar satan eller nått, haha!

jaja, noga då, nu ska jag iallafall ta och gå ut och grilla hamburgare här ute med alla våra grannar, hur mysigt som helst!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina