29 April -12 [... ...]

Leons femårsdag närmar sig med stormsteg, nu är det bara 11 dagar kvar! Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen, att han redan fyller fem är helt jäkla sinnessjukt - har det verkligen gått fem år sedan jag låg där i förlossningssalen och skrek, slogs, och slet i mamma i min mammas armar?!  helt sjukt. Inte bara sjukt att han blir så stor, jag blir ju för fasen gammal, fast någonstans känner jag mig lika gammal inombords som den dag jag fick honom, fyller ändå 21 år drygt en månad efter hans födelsedag, men ändåå. Sinnessjukt!
Vi har köpt en ny bike åt han iallafall, som ser ut sissohära:

Han tjatar hela tiden om att han önskar sig en ny cykel, heeelt ovetandes om att det står en nere i vårt låsta cykelförråd ;D
Har även köpt två tröjor åt han, får se om jag hittar på nå mer också - eller ja, det lär jag ju göra! haha

Vinisen fick sig ett par haremsbyxor också, jag fullständigt älskar haremsbyxor! Har två par här hemma som jag i stort sett bor i under somrarna, ska fylla på mitt egna föråd med ännu fler nu till sommaren men tills dess köpte jag ett par åt lilltjoppan. Hon älskar dom och jag med, hon vart jättefin i dom!


Nu ska jag iallafall ta och försöka göra något vettigt, kika runt lite på datten och vänta på att dom ringer och meddelar om jag fick jobbet eller inte!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina