30 April -12 [...R-fors...]

Tjuuulululu!
Sitter hos min mama é baba i Robertsfors, varit här sen i fredags och haft det mys. Varit förbi mormor och morfar och pratat massa skit idag, väldans skönt å pigg var dom också så det gjorde ju saken ännu roligare.

Ikväll ska vi ta oss en tur ner på byn och kolla på lite brasor, trevligttrevligt, och imorgon bär det nog av hemåt - fast kändes lite onödigt då vi faktiskt ska ner till Umeå på torsdag då jag har möte på Viva angående pluggandet till hösten - är sjuuukt taggad!
Annars då? Inte mest, Leonis fyller åt om tio dagar och jag förstår inte vart tiden springer iväg, tre dagar efter det drar min älskade sambo iväg till Gälivare (stavning? HAHA) på repstoppet och är borta i drygt två veckor... känns ju sådär. Fast å andra sidan har jag all tid i världen då att packa massa flyttlåder hemma och vara duktig då han är gone (:
Flytten till Umeå gör mig väldigt taggad på livet och att Chrillemannen fått jobb (sommarjobb just nu iallafall) på Volvo gör inte saken sämre. Förhoppningsvis får han fortsätta efteråt och oddsen är väl rätt stora på det då de flesta som väl får in en fot där inte tar sig därifrån sen.
Har kikat på ungefär världens finaste soffa ever, som jag utan att tveka skulle klicka hem om det fanns pengar till det. Har även sett ett asfräsht soffbord och tv:bänk - give me! Har stora planer på nya lägenheten, det kommer bli naaajs.

Har fått någon kommentar om att jag inte sa hela sanningen i förra inlägget, att jag inte sa vad jag gjort osv, men det orkar jag inte ens bry mig om - inte just nu iallafall. Jag skrev klart och tydligt att jag ringt soc och berättat vad som hänt osv, och det står jag för - jag står för allt jag gjort. Bortsett från det kan jag inte se att jag gjort personen i fråga någonting, inte heller min sambo har någon aning om vad jag skulle ha gjort för någonting. Så, folk som hört saker av personen som inte bör nämnas vid namn, får väldigt gärna skriva till mig (här eller facebook) och berätta så jag kan få berätta min sida av saker och ting då mycket kommit ut som inte finns en gnutta sanning i. Somsagt, jag står för allt jag gjort och det är ingenting jag kommer sluta att göra - oavsett om folk försöker kasta skit, bunkrar ihop sig med massa människor och går emot mig osv, jag viker mig inte och det tänker jag inte göra nu heller. Detta berör mig inte speciellt mycket, folk får tro precis vad dom vill men då kanske man bör ha lite mer kött på benen och ha koll på saker och ting, vad som stämmer och inte. Men framförallt kanske inte bara gå på ena historien utan höra båda sidor och sedan göra en egen bedömning. Har alltid tyckt och kommer alltid tycka att människor som går på en utsaga inte har så mycket att komma med (i påhopp och diverse åsikter), då man inte har en hel bild av vad som egentligen hänt eller sker för tillfället.
Mer om detta någon annan dag, jag hade tänkt skriva av mig och förklara allt som hänt - dock inte i denna blogg, så är det av intresse att höra min sida, uppfattning OCH min del i saker och ting så är ni välkomna att be om bloggens namn osv, på mail eller facebook, så får ni läsa och göra en egen bedömning.
Jag hade egentligen inte tänkt stå till svars för något då jag hellre lägger min energi på nödvändiga saker, såsom barnen, flytten, min sambo och saker därtill - men någonstans vill även jag ha upprättelse och inte få så j*kla mycket skit för någonting som är påhittat.

Hursomhaver, nu ska jag ta och göra lite käk åt lilldonnan och mysa innan vi beger oss ut för att kolla på brasan!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina