30 November -11 [...schtan...]

Hej hopp!
Har märkt att jag börjar väldans många inlägg så, haha. Hursom, dagen har varit rätt slapp, har mest bara gått härhemma och varit förbannad.
Skjutsade in Christoffer till stan imorse då han skulle på möte med personalpartner (genom arbetsförmedlingen), passade på att springa in på Lindex och Kappahl efteråt. Köpte en ny vintermössa åt Levina, huuuur söt som helst och en klänning hon ska ha på jul.Klänningen kan jag ta kort på senare imorgon eller nått så ni får se, kommer bli huuur fint som helst!Imorgon åker vi in till stan igen medans Leon är på dagis, har tvingat min karl att köpa sig nya skor då dom han har är håligare än håligast. Bokstavligen RINNER vatten igenom skorna då han är ute och går, sinnessjukt att hans ens går i dom. Ska ta mig en svängom på Cubus också och kolla ett par nya leggings, går bara i dom eftersom jag är för tjock för annat ungefär. Måste ta tag i viktnedgången känner jag och få tillbaka mitt självförtroende och min självkänsla - och på det köpa mig en ny garderob. Fyfan, känner taggen så jag spricker, fast blir lätt att jag blir övertaggad och då blir det ingenting av istället... får försöka tagga ner mig litegrann.
Fredagen kommer spenderas på Unga Mammor, som vanligt, men denhär gången skulle våra karlar få följa med och jag blir den enda som tar med mig en unge till, haha. Jag får alltid så mycket fina kommentarer där, om att dom aldrig skulle tro att jag har ett barn till - och att han är så fin, att jag gör sånt bra jobb osv. Naima som vi var och hälsade på tidigare också, då hon skulle flytta, tyckte att Leon såg ut som min lillebror, haha! Dom förstod inte riktigt att han faktiskt var mitt barn och inte mitt syskon, roligt detdär, fast det är nog rätt många som tror det. Kan få rätt roliga blickar på stan ibland då man är ute och går med bara han åsso ropar han "mamma" efter mig. Jag brukar mest bara lé åt folk som tittar på mig då, för att lätta upp stämningen litegrann och det brukar faktiskt funka - hah!

Jahaa, vad ska man skriva mera då? :P
Inte den blekaste...
Jag kan ju ta och påminna er som nykikar in här också att det pågår en tävling just nu om ni klickar er in på TÄVLINGAR i kategorisidan, om en praktisk vällingburk att ta själv eller ge bort!

Nu ska jag ta och kasta ikull skallen på kudden och sova, fastän jag sovit flera timmar tidigare ikväll..
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina