31 Juli -11 [...stick...]

Har inte bloggat något under helgen eftersom vi varit i Sikeå, i sommarstugan och tagit det lugnt - sjukt skönt! Badat har vi hunnit göra - tillochmed jag - haha!

Imorse då vi vaknade, kring sex någon gång, såg lilleman ut som quasimodo - UTAN överdrift! Han har blivit stucken/biten av någonting som han måste vara överkänslig mot så han var helt igensvälld över ena ögat och såg inte klok ut! Han låg i soffan i stugan och sa: "mammaaaa - jag har bara ett öga!", sen då han fick se sig i spegeln avled han typ av skratt och sa att han tyckte han såg "konkig"ut, haha :P
Inte så konstigt kanske då han ser ut såhär:Lillstjärtisbullen - fick så ont i hjärtat då jag såg han, samtidigt som jag blev full i skratt (A)

Åkte hem till Boliden idag också, måste säga att det var riktigt skönt att komma hem! Christoffer fixade diskmaskinen och blåste upp Leons badpool som vi köpte åt honom, medans jag satte upp lillemans lavalampa, fixade lite med blöjhinken och började med lite pappersarbete. Satte in alla räkningar vi har betalat tidigare i veckan, alla papper som rör lägenheten (hemförsäkringar och grejer), Christoffers papper från Kriminalvården, kvitton och grejer - så yesbox, jag har haft att göra vill jag lova! haha! Tur jag tycker såntdär är rätt kul så (:

Men nu ska jag faktiskt ta och hoppa ner i sängen - gudars så skönt!
Kan bjussa på en bild på feta kon och världens finaste lilleman idag då vi var på Ica i Robertsfors, lilleman skulle få välja ut en leksak och jag stod och läste på nå grejs och var bara allmänt fet, haha.

Sådärja!

Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina