28 Februari -11 [...I'm beautiful in my way - 'cause god makes no mistakes...]

Jag blir så jävla trött och less på vad som cirkulerar runt på facebook nu, som har gjort det tidigare men kommer tillbaka lite nu och då:

"Jag vill ha en svensk flagga hissad, utan att bli kallad rasist.
Jag vill kunna fira Sveriges nationaldag, utan att bli rasist.
Jag vill kunna älska mitt land, Sverige, utan att bli kallad rasist.
Kopiera det här om du törs!
"

Vad fan är det här för hittepå egentligen?!!
Förstår inte folk som lägger ut detta att det skriker rasism om det? Jag läser mellan raderna, något människor borde bli bättre på, och vad jag tänker när jag läser detta är: Varför all jävla hat?!
Jag har skrivit tidigare om just rasism och hur mycket jag ogillar det, så kommer dethär och jag kan inte hålla mig.
"Svensk flagga hissa, utan att bli kallad rasist" - det är väl för fan bara att hissa din svenska flagga? Men enligt mig så tycker jag bara den ska vara hissad vid högtider, och inge hittepå högtider utan t.ex midsommar och sådanna grejer som alltid funnits. Jag tycker att vi ska ha mer respekt i detta land för att vi faktiskt tar in invandrare, och de tär absolut inget negativt tycker jag. Tänk er själva vilken känsla att få komma till ett land som är tryggt, (tyvärr inte överallt medtanke på denna jävla fientlighet mot "annorlunda människor"), efter att kanske förlorat hela sin familj i bombningar osvosv. Tänk er själva hur tacksamma dom är mot oss, borde inte vi visa något i gengäld då? Någonting som inte innebär svordommar, skällsord, slagsmål, MORD.

"Jag vill kunna fira Sveriges nationaldag utan att bli kallad rasist" - Då ska de som kommit hit utifrån också få rätt att fira sin nationaldag utan att få höra att ska det vara så så kan dom bannemig åka tillbaka till sitt jävla hemland. Vilket hemland?! De har bott i Sverige, de har kommit hit för att deras liv fick misserabla vändningar. Sverige är numera deras hemland och det tycker jag folk ska börja se också. Jag menar, de som är halv-någonting då? Jag tillexempel som har både tyskt och tjeckiskt blod i mig, jag är inte helsvensk - ska jag sticka tillbaka till mitt "hemland" då också eller? Sorry folks, jag har inget "hemland" förut Sverige. Varför? Jo, för trots att jag inte är helsvensk så är Sverige mitt hemland just för att jag är född här och jag bor här!!

"Jag vill kunna älska mitt land Sverige, utan att bli kallad rasist" - Det är här den "riktiga" rasismen kommer in i bilden. Ska man inte kunna älska sitt hemland bara för att det tar in invandrare? Vad är det för jävla tankesätt?! Jag blir uppriktigt förbannad då jag tänker på det här, att sånthär ens får förekomma ligger bortom mitt förstånd...
Som jag sa tidigare så ska väl de människor som flyr hit och får en andra chans här, också rätt att älska sitt land - men inte utan att bli kallad rasist, utan för att inte riskera att få höra att om deras land nu är så mycket bättre så kan de väl dra tillbaka dit?! Sånna påhopp och tankar är så jävla respektlösa att jag blir tammefan mörkrädd. Det skulla aldrig falla mig in att ens se ner på en invandrare, en med mörkare hudton - varför? Jo, för att de är också människor, de är lika mycket människa som du och jag! De är värda respekt för den individ de är. Det är aldrig okej att behandla någon illa, familj eller inte!!