28 April -11 [...you got a fast car, I've got a plan to get us out of here...]

Blev ingen tripp ner till nydalasjön idag och lekparken där, Bea drog med oss ner på stan istället så där hängde vi ett tag innan vi for mot Anton för att dumpa nå hudkrämer och grejer.

Har hunnit knäppa ett par kort på världens finaste Leonis ändå så dom ska jag ladda upp sen, pinky promise!
Just nu sitter jag och kikar American Idol med en vilding till unge som jag nog helst skulle vilja kasta in i rummet tills han blivit lugn men han har allt kommit på mina metoder... Christoffer ligger vid mina ben och är helt död, tur det för jag är f*n inte på bra humör ikväll känner jag!!
Blir irriterad för minsta lilla, bara att lillen och mitt hjärtegull busar eller brinner av på varandra och jag får psykbryt och skulle ba vilja syla något i pannan på dom - eller iallafall på Christoffer, utan att han förtjänar det egentligen. Stackars han som får stå ut med mina förbannade humörsvängningar, ena dagen är jag hur glad som helst och går lös mesten hela tiden, andra dagar är jag såhär asgrinig, pratar ingenting och skulle ba vilja ha ihjäl alla runt omkring mig - ooooch, vissa dagar ligger jag bara å gråter... Som tur är så har jag nog fått världens bästaste pojkvän för han säger bara att han blir orolig över mig då jag gråter, orolig över att han gjort något, kramar mig, pussar på mig och är bara världsbäst! Så PUSSBA på han!

Hursom, nu ska jag göra mig nå filtallrik, nå salami mackor och fortsätta se tv och sura.
(bilderna kommer sen ;)
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina