22 Mars -10 [...matn...]

Jag har just lagt in köttet i marinad och det luktar så JÄVULST gott i hela lägenheten av det där så man vill bara dö, nu ska det bara få stå ett tag (typ en timme) i kylskåpet så skare bli å åka av sen, haha - ska fan äta som ett jävla monster :P Leonpeon ligger just nu och sover, stackarn har nog lite feber nu igen men inte mycket alls skulle jag tro, om han inte får ashög feber ikväll igen får han åka på dagis imorgon :)
Han är så jäkla söt nu, han ska sitta och gosa i soffan och kolla på Pippi och så fort grannarna slår i dörren nere så ropar han EMELIIIIIII men det var inte alls hon som kom så..

Imorgon kommer förmodligen Denicetjejen hit, vi har tänkt grilla - om vädret blir lika kanon som idag, och dricka nån öl till det :) Kommer bli 5 av 5!
För en gångs skull har jag fått värsta sommarkänslorna - speciellt idag då solen skiner så det rent bränner på kroppen, helt vindstilla och bara hur fint som helst. Vill ha sommar NU, juni - 18 års fest, körkort och finbil :D Leon kommer nog bli less på å åka bil så mycket som jag kommer köra!!


Näeni bajsungar, nu ska jag ta och diska upp lite tallrikar, glas och plåtar ;P
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina & Stig Leon Caspian