31 Oktober -09 [...fullproppad dag...]

Dagen har gått i hundratio konstant känns det som, jag och Leon klev upp vid halv tio vilket blivit lite som en rutin nu under lovet. Vi började städa och ha oss direkt efter lite frukost och sedan vid ett kom Karin hit för att hjälpa till med gardinerna i vardagsrummet och sätta upp en lampa i hallen. Helt sjukt hur ljust och fint det är där nu, jag har nästan blivit galen på mornarna då det är dagis/skola dax eftersom det vart så jävla mörkt inne i hallen och det har nästintill vart omöjligt att hitta skorna osv. men det är det slut med nu!
Nu är det hur fint som helst här i lägenheten, köket är kliniskt. Bordet har fått på sig en svart/vit prickig vaxduk och det ser bara hur bra ut som helst. Hallen har städats som aldrig förr, skor har sorterats bort och täcket av sand på golvet har dammsugits upp. Toaletten börjar se rätt bra ut, bara massa jävla tvätt som ska bort men högen har minskat radikalt de senaste dagarna - har med andra ord tvättat som en idiot!!
Det enda som egentligen behövs göras nu är att styra tillbaka bordet i vardagsrummet, få bort ännu mer av tvätthögen, sortera lite kläder som ligger i svarta sopsäckar och städa sovrummet (igen!!). Städade där bara för någon dag sedan och nu ser det lika jävligt ut igen (nästan). Jag lovar er att ni ska få en liten video sedan, då jag städat klart det sista, så ni får se hur vi bor - har fortfarande inte tagit tummen ur röven och gjort det och det är USH OCH FY på mig. Vi har trots allt bott här ett par månader och ni har inte ens fått några bilder på hur det ser ut, herreminge!

Jag och Leon skulle fara på rotberget till mina föräldrar ikväll och det gjorde vi också, jag tog på honom hans självlysande skelettbyxor, hittade tyvärr inte tröjan så det fick bli en vanlig svart. Lillkillen fick sedan gotta sig i sin mammas smink (hallå!! Det är för fasen Halloween och då ska man se hemsk ut). Han såg ut som någonting katten dragit med sig hem men det passade sig ju utmärkt eftersom han skulle ut och spöka med sin morbror, Emil. Vi satte oss på cykeln och trampade iväg - tio minuter senare var vi på Enebacken nr28, haha!
Min lilla bulle orkade bara gå till två hus och spöka sedan var han less och ville in och basta med sina morföräldrar och så blev det också - under tiden satt jag och kollade på tv med mina småsyskon.. Efter ett tags bastande stod glass och götta på kartan och det slank ner hemskt fort i lillemans mage - som all mat :P
Klockan närmade sig halv tio och mitt annars trotsiga barn blev nu hemskt ledsen och trött så det var bara att kasta på honom kläderna och bege sig hemåt och nu sitter jag här i sängen, brevid en helt utslagen hjälte.

Det enda jag vet om morgondagen, just nu, är att Karintjejen kommer förbi kring elva-tolv för att hjälpa till med ännu mer upphängningar av lampor, ljuslyktor osv - som ni kanske förstått är jag ingen elit på sånthär med att spika upp saker och ting... haha!
Nu ska jag iallafall ta och ladda upp en dagens låt, eftersom jag inte gjort det på år och daaar.
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina & en sovande Stig Leon Caspian