30 Maj -09 [...staden...]

Ingen bloggning igår iochmed att jag helt enkelt inte hade lust, jag var trött och slut och ja, allmänt seg så av de anledningarna fick bloggen vänta.

Just för tillfället sitter jag i soffan hos Bea och Andreas, dom är ute och går med Leonpeon och alla voffarna så jag, Denice och Johan har sett film och bara tagit det lugnt - gött!
Planerna för kvällen är som så: vi ska alldelens snart gitta ner på staden, jag och Johan, för att chilla. Vet inte ännu om det blir någon diggning till Björn Rosenström senare ikväll, det återstår helt enkelt att se.
Jag är inte så peppad på livet just nu, haha, känner mig jättetrött och seg som en jävla godisråtta alltså - insane. Inte blir man mer peppad heller på att veta att man ska vara på Mariehemsängarna klockan åtta imorgonbitti för då ska Andreas spela brännboll och det kan man ju inte missa! Jag har sett han springa jävel förut eftersom jag var med och spelade ett år vilket jag inte har alltför trevliga minnen ifrån - var så jävla slut så jag trodde nästan jag skulle dö, där kom jag -en liten paltistjej på typ 13-14 sommrar och skulle spela brännboll med dom som var över 20. Inte nog med detta, det var killar dessutom! Jag menar, jag var nöjd som satan bara jag fick iväg bollen en sissodära två meter medan dom, hela högen, sköt åtminstone hundra!

Tidigare idag fick jag ett väldigt gött beslut viskat i mitt öra - det var nämligen Hammarbäck som ringde och berättade att de stod bakom mig i beslutet gällande eget boende, så vad som egentligen behövs nu är att hålla något möte om vilket stöd jag kan behöva, hur allt ska se ut men framförallt vart jag ska bo, vilket lägenhet. Men det känns jävulst gött iallafall, måste säga att det känns som om min otur har vänt påriktigt nu!Nu skriker Johan att jag måste upp och hoppa, skynda mig och allt vad jag måste göra, så ska ta och pysa nu!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina