27 / 5 -08

Jag hör det överallt hela tiden; problem med boende, bråk, människor som sårar andra, falskhet, mobbning, arbetsproblem, misshandel...

Jag känner tre stycken som ramlat in under depressionens täcke i år och som nu ligger där inne i mörkret och undrar hur de hamnat där. De fastställer vad det var som knuffade dem över kanten och de försöker reda ut sina problem, en efter en, men de är medvetna om den tiden som det kommer ta för att alla sår ska läka.

Och de tappar en liten del av deras hopp varje gång det gör ont i hjärtat.

Jag är inte en av dem som sitter och gråter, men jag är en av dem som sitter i skiten. Jag känner lukten och jag mår illa av den. Jag vet var den kommer ifrån och jag vet hur jag ska handskas med den, men ändå så krävs det så mycket energi bara för att bära på den.

Jag tänker och jag tänker och jag tänker.

Sen ringer jag ett telefonsamtal, och sedan ett till, och på kvällen så bestämmer jag att jag ska ringa ännu en gång nästa morgon. Jag ska prata och jag ska försöka reda ut, men framförallt så ska jag kämpa för det som jag vet är sant.

"FAN FAN FAN" skriker jag och sen muttrar jag att "de kan ta sig i arslet" och sen inser jag att jag egentligen bara vill skratta åt det hela.

Så löser jag mina problem; jag låter dem inte bli mer än just problem. De får inte ta över mig eller bli en del av mig. Jag ger en viss tid varje dag till att lösa dem men när den tiden är över, då blir jag Sabina igen och jag skrattar, spexar och lever mitt liv.

Det handlar egentligen bara om att man inser att man är sin egen bästa vän och att man måste älska sig själv. Därefter inser man vad man ska prioritera, och det viktiga för mig är mig, Leon och min lycka. Det viktiga för dig bör vara dig själv och din lycka, ingen annans!image66

Älskling när jag ser dig förändras allt.
Du värmer upp allt i mig som varit kallt,
du är som solsken efter regn.
Jag har ingenting att ge dig,
men jag ber dig - stanna kvar hos mig!
Älskling när du är med mig går jag omkring i en dröm,
jag vågar visa dig allting som jag håller gömt.
När jag mår dåligt ger du mig tröst,
lägger mitt huvud mot ditt och jag kan höra änglarna i din "röst" !
Du är det enda fina som finns kvar på denna jorden och nu har jag samlat modet att säga de svåraste orden;
Jag älskar dig!
Jag älskar dig!
Jag älskar dig, Leon, du är mammas allt! <3