4 Juni 2017

Det märks verkligen att PMS;n spelar min hjärna och min kropp ett sjukligt spratt just nu, jag är i sån sjuk obalans just nu att jag vet varken ut eller in. Jag vill bara att det ska gå över och det fort, för såhär orkar jag inte ha det. Vilken tur att det bara sker en gång i månaden då, höhö.
 
Jag bröt ihop då Leamos pappa tog tag i mig och sa åt mig att ta det lilla lugna, att han kunde diska undan disken från lunchen och att jag verkade väldigt, väldigt trött. Ja, det är jag, jag är sjukt trött eftersom jag knappt sover någonting. På det ska det roddas med barnen som för vilken familj som helst samtidigt som jag städar som en jäkla dåre - som vilken familj som helst. Ni ser, jag vill inte ens ta på mig att ta det lugnt en dag, jag får dåligt samvete direkt jag sitter ner och vill köra igång igen. Jag har en tvätt som väntar på att bli hängd men orken finns verkligen inte - jag kanske ska lugna mig ett litet tag med den iallafall. Fast nej, för alla familjer, alla föräldrar och alla andra människor får göra sånthär, dom GÖR sånthär. Jag ska orka jag också, fastän jag vet att många ibland tar det lugnt också... Vad ska jag egentligen få dåligt samvete över? Det är inte så att det ser ut som skit, det är städat och det luktar gott här hemma, vad mer kan jag begära av mig själv? Jag har fått ett il där jag vill möblera om men jag vet att kör jag igång med det nu så kommer jag att få ångra mig bittert sedan då orken tar slut totalt mitt i. Jag måste komma igång med sovandet INNAN jag gör sånnahär större projekt. 

Nåja, nu har jag tagit det lugnt ett litet tag haha. Med att skriva ett inlägg såhär, men det får räcka för nu tror jag - nu ska en tvätt hängas och sedan kanske, bara kanske, jag slänger mig på soffan och ser en film eller någonting. Går omkring i min varma, mysigt onepiece och fryser arslet av mig, kanske är det en förkyldning på ingång? I hope not.


Kommentarer
Postat av: Julia Svensson

Ha en fin söndag!

2017-06-04 @ 12:52:50
URL: http://juliasvenssons.se
Postat av: ullie

avskyr pms o tror de är det ja har idag mår inte alls bra.
Hoppas att du piggar på dej o får en bra start på veckan kram

2017-06-04 @ 22:16:36
URL: http://weberskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: