3 Juni 2017

Har precis landat hemma en snabbis efter Leons första fotbollsmatch i Holmsund. Dom mötte Ersboda och matchen slutade 4-2 till oss, Leon gjorde en bra insats tycker jag trots att han inte hade så mycket att göra där i målet. Överlag kämpade dom på bra men fortfarande finns det nog lite saker att finslipa på tycker jag men överlag ser det väldigt lovande ut inför denna säsongen - nöjd fotbollsmamma :P haha!

Leamo har nyss somnat så han ska få sova en stund innan vi ska tillbaka igen, han behöver det - så mycket intryck att han blir helt slut men det bästa han vet är ju att få vara med sånthär, sitta på mina axlar och heja på - för believe me, han hejar verkligen! Hoppar på axlarna och skriker som en dåre, superkul ju. 
Levina är lite halvtrött hon också men hon har myst ner sig under ett par filtar i soffan till barnkanalen i väntan på att vi ska åka tillbaka, lite samma lika där för henne som för Leamo, intryck gör henne väldigt trött och på dåligt humör så jag tror att det kan vara bra att hon får sitta ner och ta det lugnt ett tag, varva ner helt enkelt.
 
Annars då? Ja, vi ska som sagt tillbaka och se andra/sista matchen innan vi beger oss hem än en gång, möjligtvis att vi åker ner på ängarna en sväng och spanar in brännbollen - passa på nu när det för en gångs skull är rätt fint väder ute. I H-sund blåste det dock väldigt kallt så blir att ta med sig lite extrakläder, jacka och sådär när vi återvänder dit ut. Somnade hemskt sent igår, det gick bara inte att lägga sig, då jag väl gjorde det så snurrade jag bara runt. Ingenting var skönt alls, det var varmt och jäkligt och ja, den känslan gör en nästan galen ibland! Jag förstår verkligen Leamo dom gånger han inte vill eller kan sova och bara snurrar runt.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: