3 Juni 2017

Här sitter jag framför datorn och funderar igen, jag funderar på sex, det är bara något med sex som jag finner så oerhört löjligt. Om jag inte är med någon jag verkligen vill vara med så blir det bara så himla…konstigt. 

Typ, om man drar hem någon från krogen. (har jag typ aldrig gjort though). Man träffar någon vid en bar och flirtar lite och så tar man en taxi hem tillsammans, och hånglar lite mysigt i baksätet (eller om man är som jag så går man förbi någon klockan 5 på morgonen eller typ skickar ett sms och ba hörrdududu vill du ha sex eller) (true story?)
Och så kryper man ner bredvid varandra och helt plötsligt ska man liksom skala av sig helt och hållet och öppna upp sig (oups, inte meningen) för en främling eller ja, kanske någon man åtminstonde halvt känner. Vad är det för sjukt, egentligen? För att inte tala om att man sedan ska låtsas som om inget har hänt. Efter sexet, menar jag. Då stiger man liksom upp och pratar i helt normal ton.
”Vill du ha kaffe? Är du hungrig?” 
”Ja, varför inte.”
”Jag har te också, om du vill” 
”Kaffe blir bra, tack”
the fuck?

Till och med nu när jag sitter och skriver detta bubblar skrattet upp i mig. Där går man omkring hos en främling eller hemma hos sig själv om det är så och pratar om kaffe som om man inte nyss hade haft nämnda främlings könsorgan i munnen. 
Det är något helt knäppt med att helt plötsligt bara ligga med någon man inte känner/halvt känner. Det är så himla djuriskt, på något vis. Vi människor är ju ändå extremt mån om att trycka undan våra djuriska drifter och uppträda civiliserat i vått och torrt men sex med en främling är helt och hållet okej.

Nä, jag fattar faktiskt inte. Jag har blivit besviken 9/10 gånger då jag drar hem någon som åtminstone ser ut som om han kan gå ner på en tjej. Ibland kommer jag på mig själv med att stirra upp i taket och rita mönster med blicken medan han gör sin grej. Och vid såna tillfällen börjar jag nästan alltid skratta. Det är ju i och för sig delvis för att jag har väldigt svårt att komma, men också för att jag aldrig riktigt fattat grejen med sex. Jag är nog ganska asexuell, iallafall nu för tiden. Visst, det är trevligt, men det är liksom inte så jävla trevligt egentligen. Förutom när jag hade sex när jag var kär. Men det går inte att jämföra.

Sedan tycker jag snoppar är helt hysteriskt märkliga. Jag har vant mig vid ett par snoppar i mitt liv men resten tycker jag är jävligt suspekta. De är så himla aggressiva när de pekar på en, liksom uppfordrande och argt, och vill att man ska göra något åt deras tillstånd (HAH! Gjorde det igen). Eller så är de hopsjunka små sköldpaddor som liksom gömmer sig i sitt skal och muttrar argt. De är hur som helst i högsta grad levande varelser som bör skiljas i mentalitetsväg från sin ägare (partner? kompanjon?). De lever sitt eget liv och många gånger kan en killes snopp ha en helt annan livsinställning än vad själva killen har. Killen i fråga kan vara hur gullig och mjuk som helst medan snoppen är en vresig gubbe som hötter med nävarna (….) och fräser åt en. Då måste man tygla varelsen och prata med den tills man kommer överens. 
Snippor är däremot alltid ljuvliga. Som små blommor. (SÅKLART!)

Ibland kan sex vara fint, som när man är kär. Då blir liksom varje beröring extra elektrisk och man kan slappna av. Och man behöver inte vara orolig att snoppen inte är trevlig, för man är redan överens.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: