21 Maj -14

Hade kunnat räkna ut att det skulle bli såhär - jag är ALLTID ute i sista sekund, men nu packar jag väskan, så bara att hålla tummarna att jag kommer ihåg allting jag ska ha och inte glömmer någonting haha!

Kommer nog inte uppdatera första dagarna på Kreta, men ska försöka så gott det bara går, antingen via telefonen eller på något internetcafe av något slag - om jag hittar åt något sådant haha!
Tills vidare - vi hörs när vi hörs!!
// Ida Sabina

20 Maj -14

2 dagar kvar nu! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, är sjukt taggad samtidigt som jag är sjukt panikslagen över att vara borta två veckor från mina fina små älsklingar. Hjärtat kommer gå sönder i tusen bitar då jag kliver på flyget till Stockholm vid 10 på torsdagsmorgonen - sedan kommer det konstant blöda efter att vi lyft från Arlanda. Älskade, älskade barn vad jag kommer sakna er!! Försöker samtidigt tänka på hur mycket energi jag kommer ha då jag kommer tillbaka utvilad och som en ny människa ungefär, jag kommer inte lämna dem en sekund efter det och för en lång tid framöver<3


Bortsett från allt prat om resan så har vi hunnit hitta på massvis. Vi åkte iväg och shoppade skor igår, Leon ville ha ett par crocks så han köpte ett par sådanna och Levina bestämde sig för ett par grå/vit-prickiga ballerina. Efter det for vi för att kika på en eventuell cykel åt lillan - slutade dock med att vi kom hem med en sånhär istället;... ett stycke eldriven fyrhjuling! Blev en aning dyrare än en cykel men lilltjoppan är nöjdare än nöjdast och efter att ha raggat runt på gården med den då vi kom hem så är det det enda hon pratar om :P

Idag for vi på ytterligare en tur men då med inriktning på Leon. Han fick välja vad vi skulle äta ikväll och innan det bestämdes så for vi på Blixt Sport så han fick välja ut nå nya fiskedrag - blev givetvis de nya, "Angry Birds"-dragen, inte alla då men det kommer nog med tiden. Han har även anmält sig för fiskeskola nu, egentligen kan han ju redan fiska med haspelrulle men allt kan ju bli bättre med lite finlir. På det så skulle han få lite grejer också - nå fiskefilmer, gratis medlemsskap i nå sportfiskegrejs, en keps, årskort på Nydala och några fler saker så han tyckte absolut att det var värt att gå den där fiskeskolan. Han tycker att det är sjukt roligt och kunde inte sluta prata om det på vägen hem, speciellt nu då han fick massa drag av sin mormor och morfar i födelsedagspresent. Med tanke på hans iver så blev det bestämt att båda barnen hämtas tidigare imorgon och sedan åker vi och fiskar. Levina får meta - då hon fick ett metspö av killen som jobbade på affären :)

Har överlag varit en jättebra start på veckan och jag kunde inte vara nöjdare! Nu däremot ska jag ta och hoppa i säng så jag tar mig upp imorgonbitti - är vädret bra så har jag lovat Levina att ragga till dagis med 4hjulingen.
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

17 Maj -14

Har ungefär världens värsta dag idag.. allergin är ett faktum, men vad för typ av allergi det är har jag ingen aning om, det har jag som inte orkat kolla upp ännu - efter x antal år är det kanske dax för det.
Gick ut med barnen tidigare idag och köpte glass, ögonen svällde genast upp till stora bollar, det rann och det kliade och gjorde förbannat ont! Rinnsnuvan började sakta men säkert komma och nysningarna kom som ett brev på posten - som om det inte vore nog med det så kliade gommen sönder ungefär. Jag orkar verkligen inte dethär, vad är det för liv att måsta sitta inne då det är sånthär fint väder ute? Bara för att man bokstavligen typ avlider då man går ut - andningen blir svår också efter ett tag. "/

Näeni, nu ska jag sitta och sura ihop över dethär haha.
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina