ioadhnkgfvrpoi

Satt och funderade tidigare på vilka jag umgicks med innan jag fick barn - i vilken åldersgrupp det var. Kom fram till att åldern på mina kompisar då var i närheten av min egen. Annat är det nu.
Då jag fick Leon förlorade jag många vänner, likaså med Levina. Det är fruktansvärt tråkigt att man tydligen inte kan umgås trots att man har barn, jag hittar jättegärna på saker - dock måste det ibland inkludera ett eller båda barnen. Men vad gör det? Jag menar, såhär på sommaren åker man ju oftast och badar/solar rätt ofta, och jag ser inget problem med att ta med någon av dem.
Men tillbaka till vänner och åldern, jag umgås inte med speciellt många just nu - men de jag/vi väl umgås med är en 15-20 åår äldre än mig. Jag ser inget konstigt med det egentligen då jag som 21 och tvåbarnsmamma ser migsjälv lite på deras nivå. Vi har väldigt kul då vi träffas och sådär men någonstans mår jag dåligt över att inte kunna vara med någon (nästan) i min ålder - jag är fortfarande ung och behöver få fjanta runt och skratta i timmar!
Det är något som varit en stor nackdel med att få barn tidigt - bortfallet av kompisar, men även att måsta växa upp så fort. Nu trivs jag visserligen med att ha "blivit vuxen" fort men bortfallet av gamla vänner gör ont!

Något jag också saknar nu då vi flyttat hit till Umeå är umgänget med andra unga föräldrar. I skellefteå hade vi en UNDERBAR ungmamma-grupp, något som verkar dåligt med här. Det finns ju givetvis, men inget med liknande upplägg som i Skellefteå - det är synd, för vi som gick där kom varandra väldigt nära.

Jaja, nog med tänkade på det förgångna, nu ska jag leva och må för det jag har NU. Det är det enda som betyder någonting egentligen!

Frågor

Anonym:
Hur går det med Levinas pappa? hade inte han släppt ett album?


Anonym:
och justte, glömt fråga om hon är lik sin pappa? var svårt att se då du la ut video på hans singel för något år sedan. kan hon prata engelska också?


Har fått två frågor som jag tänkte svara på, ser ut att vara från samma person så.
Till första kommentaren denna anonym lämnade: Jo, han har släppt ett album, detta var för något år sedan, nu har han släppt ytterligare ett som gått jättebra! Han har fått jättebra och stora kommentarer från de flesta tidningar i England - de flesta har valt att kalla den genial! Så han är väldigt glad och upprymd över detta. :)

Andra kommentaren: haha, jaa, alltså, de flesta tycker att hon är rätt lik mig men jag vill nog säga att hon är förbannat lik James! Jag ska ladda upp nån bild här på både hon och hennes far så får ni avgöra själva. Tänkte också lägga ut en av de nyare låtarna som han har på sin andra platta.
Engelska, haha. Jaa, alltså, hon kan säga, med lite hjälp : "my name is Levina", "I love you" "I miss you" haha. Längre har vi inte gått med engelskan på henne faktiskt. Jag tänker att hon ska få börja lite mer med den engelska biten då hon kan prata bättre. Jag menar, hon har svårt att prata redan nu som det är, nog att det är mycket hon säger och att munnen pladdrar på mesten hela tiden, haha, men ändå.

Levinas biologiska pappa.
Å lilltjoppan

så nu får ni avgöra själva om hon är lik honom eller inte! ;)
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

Nothing from nothing will I be, oh please remember me. Let dust be dust and bones be bones, I´ll let the angels see me home.

Har helt glömt bort att skriva om helgen.
Vi drog ner till Sikeå i fredags, på väg dit stannade vi till vid mamma och mormors grav, tände ljus, vattnade blommor och grät lite. Den nya gravstenen hade kommit, trots att den inte skulle komma förns i slutet av augusti, så mamma vart lätt chockad då jag berättade det nere i stugan. Hursomhaver, så vart det jättefint på graven och jag kunde inte ha blivit nöjdare!!


 
Väl nere i stugan umgicks vi lite, klockan var rätt mycket då vi kom ner. Vi käkade lite korv med pommes innan vi hoppade ner i badtunnan. Badade och bastade ett bra tag, jag och mamma hade deeptalk inne i bastun bara jag och hon - pratade om allt möjligt, skrattade och grät haha. Däckade av rätt fort faktiskt, haha. Man sover ju som en gud där nere så sov säkert till 10-11. Sen vare mys hela lördagen, morfar kom ner och åt grillat så vi umgicks med världens bästa han, badade ännu mer, gick på prommenad, Leon cyklade och hade sig. Satt på altan och kollade hur dom åkte vattenskidor och storjäkla ring efter båtarna ute på havet och sådär.
Det var verkligen välbehövligt, att bara få slappna av och vara (:
På söndagen åkte vi förbi gravmark och hälsade på Magnus och Malin, drog in till Bullmark och kollade på en lägenhet och sådär. Väl hemma, vid typ 9, somnade vi rätt fort.
Helgen har som vanligt varit alltför kort men fruktansvärt behövlig.
Nu taggar jag mest till nästa helg då vi ska dra iväg till Åsele på marknad, får se om vi får med oss Rebecca eller Emil, det återstår att se, haha.

Jobbade igår, 14-20, första dagen själv på jobbet! Gick faktiskt förvånadsvärt bra, förutom att jag fick lite panik då jag var helt ensam en timme på avdelningen, haha. Gamlen gick bananas och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra - men som tur var löste det sig. Dock blev det ett jäkla hålligång senare istället då Sophie kom - vi hade jäkligt mycket att stå i mellan 16-20, jag höll på å bli tokig och hon också! Vi fick faktiskt tillochmed hjälp från andra avdelningen av Marika och Frida för att vi inte fixade det själva, HAHA. Rätt kassa ;)
Hade lugnat ner sig markant då jag drog hem. Var helt slut efter cykelturen hem, så kastade mig på soffan, kastade igång en film och hade det mys. Kom hem till en städad lägenhet, ljusklätt överallt typ, poppisar och dricka framdukat - så kunde inte fått det bättre! (:

Nu ska jag iallafall göra mig lite lunch eftersom jag alldelens precis vaknat, haha.
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina