22 December -13 [...ett stycke julklapp...]

2 dagar kvar och barnen är supertaggade på jul! I fredags fick de "öppna" en julklapp tillsammans och dom vart överlyckliga.
Dethär var vad det var:Jajemen! Vi har blivit med hund. Hon är världens mysigaste och snällaste.Memories of old Jack Frost, frozen pictures upon the glass. Changing right before your eyes, with a warm breath from the happy child.

 
 
 
 
Nu jäklar är det inte länge kvar till julafton och jag känner ingen julkänsla alls nästan. Vi har ingen snö alls men hoppet är det sista som lämnar kroppen har jag hört, så jag hoppas! haha.Denna ständiga stress med julklappat också, folk är som galna på stan och jag kommer vara en av dom. Har kvar julklapp till christoffer men som tur är vet jag redan vad han ska få, kan ju dock inte skriva ut det här men.. Hittade iallafall en ASFRÄSH lång cardigan på SALT idag, tomten? jag haaar varit snäll i år! ;) hahaTill andra av er som har lite sämre koll så kika in:
Dom har jättemycket bra julklappstips och jag har faktiskt hittat en å annan grej där!Å till er som bloggar, kika in deras bloggtävling!
Länkarna är: http://www.allajulklappstips.com
Och
http://www.allajulklappstips.com/bloggavling/