29 April -12 [... ...]

Leons femårsdag närmar sig med stormsteg, nu är det bara 11 dagar kvar! Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen, att han redan fyller fem är helt jäkla sinnessjukt - har det verkligen gått fem år sedan jag låg där i förlossningssalen och skrek, slogs, och slet i mamma i min mammas armar?!  helt sjukt. Inte bara sjukt att han blir så stor, jag blir ju för fasen gammal, fast någonstans känner jag mig lika gammal inombords som den dag jag fick honom, fyller ändå 21 år drygt en månad efter hans födelsedag, men ändåå. Sinnessjukt!
Vi har köpt en ny bike åt han iallafall, som ser ut sissohära:

Han tjatar hela tiden om att han önskar sig en ny cykel, heeelt ovetandes om att det står en nere i vårt låsta cykelförråd ;D
Har även köpt två tröjor åt han, får se om jag hittar på nå mer också - eller ja, det lär jag ju göra! haha

Vinisen fick sig ett par haremsbyxor också, jag fullständigt älskar haremsbyxor! Har två par här hemma som jag i stort sett bor i under somrarna, ska fylla på mitt egna föråd med ännu fler nu till sommaren men tills dess köpte jag ett par åt lilltjoppan. Hon älskar dom och jag med, hon vart jättefin i dom!


Nu ska jag iallafall ta och försöka göra något vettigt, kika runt lite på datten och vänta på att dom ringer och meddelar om jag fick jobbet eller inte!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

28 April -13 [...blame it on the a-a-a-a-a-alcohol!...]

Kan minst sagt säga att jag mår som jag förtjänar idag, eller nu mår jag betydligt mycket bättre men imorse ville jag helst gräva ner mig någonstans och inte komma upp igen på ett bra tag.
Drog till Ida och Emeli igår och drack av livets goda, haha. Drog iväg på olles där vi hängde hela kvällen, trots att det sög apa - asmkt folk och bara gammfolke typ, inte riktigt min grej. Drog därifrån kring 01 någonting då vi intog lite nattamat och sen åkte jag hem.

Idag har jag inte gjort någonting i stort sett, tagit det lugnt och det planerar jag att göra resten av denna dag/kväll också faktiskt. Imorgon skulle dom ringa upp från jobbet jag sökt och meddela om jag fick det eller inte så jag ska gå på nålar fram tills dess!

Nu, mitt i detta värdelösa, hoppande inlägg skriker Levina i våld efter mig så nu ska jag gå och se vad lillraggarn vill!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

14 April -13 [...brand...]

Har varit otursföljd idag känns det som... bla, har Levina klippt sönder ett av mina duntäcken och max fem minuter efter det brakar min säng sönder. Det händer bara inte, men naturligtvis ska det slå in såhär i slutet av månaden då man inte har så mycket pengar, eller i mitt lag, inga pengar alls... Sugit värre men kikade runt lite på olika hemsidor och klickade faktiskt hem en ny säng, yaaay! Den borde komma inom 2-3 arbetsdagar och jag är sjukt taggad, kommer sova som en gud.

Går knappast gämföra denna goa säng med en jäkla säng från ikea. Den vi har nu, en malmstomme och två vanliga madrasser i är sjukt låg - något jag ändå tycker är väldigt fräsht och rätt skönt. Nackdelen är att man fan inte orkar kliva upp på morgonen haha. I denhär lär jag få hoppa ner på golvet och då är man fit for fight på en gång! haha.

Förutom att klicka hem en säng har vi stått och gluttat i vardagsrumsfönstret nu ikväll, då det rushade in tre stycken brandbilar, tre ambulanser och en polisbil in på gården till huset bakom vårat. Brann tydligen men kan inte ha brunnit sådär supermycket eftersom man inte märkte någonting, det luktade knappt ute eller något sånt heller - dom fick det väl under kontroll rätt fort, var säkert någon brand i trapphuset. Skulle det vara så börjar jag bli nojig att det hänger ihop med det som hände på tomtebo i min systers hus för inte så länge sedan, det brann i trapphuset där också - någon som tänt på nått där. Får väl hålla tummarna på att det bara är likadana händelser och att det inte finns något samband mellan dem. Sen behöver det ju iochförsig inte ens vara så att det var brand i trapphuset här på Ålidhem, kan ju likagärna ha varit i någon lägenhet eller något. Får väl se om det kommer ut någonting på vk eller inte.


Annars händer inte så supermycket här hemma, barnen sover sen någon timme tillbaka och jag är rätt trött men ändå inte, ont i huvudet och mycket tankar som snurrar omkring. Borde försöka sova med tanke på att jag ska upp på skolan imorgon och skriva nå papper men innan det ska jag faktiskt på arbetsintervju, så varsågod och håll tummarna för mig! haha. Har ju fortfarande ett jobb på Attendo också, men har tagit ett break därifrån då jag bokstavligen kräks, det står mig över huvudet och jag vet inte hur jag ska hantera det... men hursomhaver, det löser sig förhoppningsvis, ska väl behöva ta i med hårdhandskarna och höja rösten för att få vad jag faktiskt var lovad där då jag fick jobbet. Nog om det, skallebanken beror nog på att min karl surar över det minsta lilla jag säger och fortfarande över vad han sagt till och om mig då han var ute i fredags... Too much to handle right now måste jag nog säga, känner mig helt slutkörd och just nu bor jag nog i en femtio-sextioårings kropp tror jag - om det är så de äldre känner sig, som jag känner mig just nu, så vill jag aldrig bli gammal!

Nu ska jag ta och spela lite bingo på facebook, HAHA I know, tantvarning så det bara sjunger om det - men bor ju somsagt i en äldres kropp just nu så då borde bingon vara okej!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina