28 September -12 [...älgkött...]

Tjululu!
Har varit sjukt stressad hela dagen, men nu har det äntligen lagt sig.. Jag och Levina har diskat och vara duktiga flickor medans Leon följde med Adam hem till honom för att leka. Vi har fixat älgkött då det var tänkt att Stas och Julia skulle komma hit och käka, leka och umgås sådära - dock ringde Stas nu och sa att han var tvungen att ställa in det då han skulle vara tvungen att flyga till Stockholm ikväll då det tydligen kört ihop sig med jobbet. Nåja, tänkte jag - vi hinner ju göra det en annan gång! :) Ingen fara skedd direkt, vi får bara mer kött att äta ;) haha!
 
Nu sitter jag och väntar på att min andra halva ska komma hem från jobbet så ska vi fortsätta med maten, sen måste jag verkligen sätta mig ner med plugget då jag helt lämnat det hur länge som helst.. Icket brao!
 
Men hursomhaver, nu ska jag läsa lite mer om barnhandboll så vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

25 September -12 [...tattoo...]

Igår då jag gjorde min tattoo satt jag och pratade med Bea om att jag vill göra vingar på ryggen med namn på de som stått mig nära och gått bort. Hon kom med det bästa förslaget någonsin och det var verkligen så jag vill ha det, jag avlider så bra det kommer bli - dvs, den dag jag har råd att göra den, haha.

Iallafall såhär vill jag på ett ungefär att vingarna ska se ut:


Dom ska vara lite mer isär och ovanför vingarna vill jag ha texten: "In Loving Memory" och mellan vingarna där under vill jag att det ska stå, antingen Anette åsso födelseår och bortgångsår, och under det Greta, födelseår och bortgångsår - ELLER, helt enkelt bara Mamma (född+död) och Mormor (född+död) men det kändes lite... jag menar, tänk om en nära vän helt plötsligt går bort, då ska det bara stå dennes namn eller? Det blir lite konstigt tycker jag så jag tror att då dagen är inne för denna så kommer det stå namnen istället för vad de var för mig.

Är sjukt taggad och hade jag haft massvis med pengar skulle jag göra den nu på en gång!! Men den som väntar på något gott ;) haha