24 Mars -12 [...frågooor...]

Anna om 11 Mars -12 [...jag veeeet...]:
Vad är det som gör att denna gången väljer du att göra abort? Tänkte de två andra gångerna har du fått barn med "dåliga" killar som inte varit med i bilden, och nu är du faktiskt har en pojkvän så väljer du göra abort? Känns lite som det borde vara tvärtom :P
är det itne jobbigt för din pojkvän att du väljer ta bort "hans" barn men du behöll de andra killarnas barn och dom var du inte äns tsm med?
Hoppas att abortet gick bra och att du inte kommer ångra dig senare! Be strong.
frille (devotesidan@hotmail.com) om 29 Augusti -11 [...nakenfis...]:
Har säkert missat det i bloggen någonstans men vad heter dina barn i mellannamn? :)
Grattis till att du fått två vackra härliga barn!
Anna: Grejen är, precis som jag skrev (tror jag,haha) att Levina än är så liten och det känns som om jag inte skulle orka det, varken psykiskt eller fysiskt.
Nu är det ju så att Levinas pappa ändå finns med i bilden, till viss del, så helt "dålig" är han väl inte...
Jo, det var jobbigt för honom men vem har sagt att livet är lätt? Vi pratade mycket om det men klart man mådde dåligt, inte bara han såklart. Men somsagt, jag känner helt enkelt att det inte skulle gå just nu då jag vill få gå klart min utbildning och kanske jobba lite, jag menar, jag är 20 år gammal (snart) och har inte jobbat någon gång i mitt liv bortsett från ett sommarjobb på BB/förlossningen.


Frille: Leon heter: "Stig Leon Caspian Wall" och lilltösen heter "Levina Anette Margareta Wall" :)

11 Mars -12 [...jag veeeet...]

Hej hopp!
Har varit så förbannat j*vla dålig på att uppdatera bloggen, jag veeet! Men förbannade jäkla blogg.se tycker visst att det ska ta en jäkla tid att få en bra android-app så man kan blogga via mobilen... fuck det!!
Hursomhaver, livet rullar på här hemma. Leon är hur fin som helst som storebror, inget konstigt med det och Levina gör framsteg för varje dag som går. Hon är nu 7 månader och 4 dagar och har i över en månads tid krypit omkring, ställt sig upp efter saker osv. Hon pratar som bara den, haha, eller ja, hon säger iallafall: "mamma" (bara då hon är ledsen), "dada" (pappa) och tutte. Var någon som skrev till mig för ett tag sedan och sa att hon förmodligen bara sa det och inte visste vad det hade för betydelse men tjii på den du - hon ropar efter "dada" så fort Christoffer gått ur rummet, hon kan kasta tutten på golvet och sedan titta på mig och säga: "tutte!" å sedan titta ner på den igen.
Vad har då hänt på sista tiden? Inte speciellt mycket faktiskt. Vi har börjat spåna på lägenheter åt Umeå hållet i vilda chansningar på att försöka rädda vårt förhållande då det i nuläget är mycket tjaffs eftersom vi inte känner nästan någon här uppe, och tar vi oss åt Umeå där vi känner folk kan vi komma ut och ifrån varandra lite mer vilket bidrar till mindre bråk. Hur det blir med flytt lär märkas, inget bestämt nämligen.

Förstår om det uppkommit lite funderingar kring mitt senaste inlägg där jag meddelade om att jag skulle behöva gå mot mina principer och min egentliga moral. Vad det handlar om är att jag återigen är gravid, är gången 6 veckor för tillfället och jag känner att jag skulle inte orka med ytterligare ett barn nu då lilltösen är så liten... Så tyvärr, måste jag gå emot allt jag står för, vilket jag mår asdåligt över, och göra en abort. Onsdag är the big day for it, och då ska jag sövas ner och det ska göras en skrapning. I samband med detta ska de sätta in en spiral så jag är 100% safe för en gångs skull. Får inte köra bil in vilket känns förjävligt eftersom medicinerna och detdära kommer sitta i ett dygn så lär väl vara lite lost antar jag, jag vet inte, har somsagt aldrig gjort något sånthär. Som ni kanske förstår så mår jag därför inte så bra just nu, får plötsliga panikattacker och jag gråter som om jag håller på att dö... Borde inte vara så hetsiga gråtningar jag får eftersom jag äter medicin mot just attackerna men de hjälper inte ett dyft i nuläget vilket suger rätt bra...
Trots mitt hemska humör så åkte jag till Umeå i fredags, till min lillasyster, vi skulle dricka, umgås och sådära. Vad hände? Inte vart det då någon utgång för våran del, vi somnade på soffan till "The Voice", haha! Morgonen därpå fixade vi lite grejer på stan osv, och sedan begav jag mig hemmåt mot Boliden igen - möttes av en kärleksfull sambo och två griniga barn. Jag förstår inte detdär, så fort jag kommer hem (behöver bara vara efter någon timme) så blir barna jättegriniga och ska vara med mig hela tiden, tjatar om diverse grejer osv, men då jag varit borta har de varit hur snälla som helst...


Ska försöka fixa in lite videor och sådära nu, som jag sagt ett par gånger men det har aldrig blivit av, hah! Men nu är det på G så luuugn luuuugn ;)
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina