29 Februari -12 [...mot mina principer...]

Jag måste be om ursäkt igen för dåligt bloggande, täntke jag skulle skriva lite mer om det ikväll - om orken finns med tanke på att jag dragit på mig fetaste öroninflammationen och tisdag nästa vecka, ska jag behöva gå emot precis alla mina principer vilket känns ritkigt jävla förjävligt...
Nog om det, skriver mera senare ikväll.
Vi hörs när vi hörs!
//Ida Sabina

25 Februari -12 [...dåligt...]

vet att jag bloggat fruktansvärt dåligt på slutet, försöker få igång skiten på telefonen.. haha!
Hursomhaver, har inte riktigt tid att sitta vid datorn då levina är helt vild nu, hon har hunnit bli 6 månader nu. Hon kryper, pratar (säger pappa, bella som är hunden vi har och tutte), ställer sig upp efter saker och är helt vild. Hinns inte riktigt med med massa saker då som ni kanske förstår.
Då jag får igång blogg.se över telefonen så ska jag lägga in lite bilder och nå videos.
Tills dess hoppas jag ni fortsätter att titta in!!
Puss på er goingar!

Vi hörs när vi hörs!
//Ida Sabina

2 Februari -12 [...går som jag vill...]

Känns verkligen som om allting klaffar så rätt just nu. Dopet håller på att planeras för fulla muggar, korten ska skickas ut (senare idag), Rickard har bekräftat att han ska sjunga i kyrkan och allt känns bara så jäkla bra. Det enda som återstår nu är bakning (i sinne!!) och lite såntdära smått och gott - har en känsla av att allt kommer bli sååå fint och bra!!


Förövrigt så funkar inte bilj*veln längre, batteriet har gett upp så ikväll kommer Tony hit och ska försöka få igång skiten, ladda och ha oss - å funkar det inte så ska jag nog låna hans bil in till stan imorgon. Har unga mammor och sedan ska jag plocka upp Levinas biologiska pappa på busstationen så ska han komma och hälsa på lite i Boliden, ända från England sådär, haha! Blir nog bra (:
I helgen/nästa vecka ska vi inhandla oss en ny tv också, dom har asbra priser både på Siba och NetOnNet nu, en 42" för 3100, känns väldans bra, hah. Vi ska även försöka hitta oss en bil att köpa (nästan klart redan iochförsig), och sätta in mer pengar för Egypten-resan. Livet rullar på och jag är så jäkla nöjd med allting just nu så det känns fruktansvärt bra. 
Pillrerna har hjälp hur bra som helst (iallafall sertralinen), jag får inte längre några panikattacker och får jag det så håller dom inte speciellt länge och är inte lika intensiva så det är förjävla skönt. Dock så funkar väl Ataraxen sissodära... får ta dom varannan dag eftersom jag är helt slut efter att ha haft dom en natt... Men det funkar ju det också så.
Skulle egentligen på samtal idag vid 3 men eftersom bilen inte funkar tar jag mig inte någonstans så avbokade det och får väl snällt vänta tills den 15de då jag ska träffa läkaren igen och prata igenom hur medicineringen fungerar - blir bara bra!
Är så mycket som händer nu och jag har helt glömt bort att skriva upp allt vi ska göra så går som en jäkla zombie och har ingen aning om varken tid eller datum, haha. Måste leta upp allmanackan jag hade och skriva ner allting som ska göras, när, tid osv, få någon struktur helt enkelt.
Annars då? Ja, inte är det mycket.
Eliin bor här hos oss för tillfället (Christoffers syster), hon har varit här i över en månad nu och det går för stunden väldigt bra faktiskt. Hon hjälper till med barnen, hjälper till att städa osv, så hon får känna att hon faktiskt duger och kan göra saker och ting - Jättebra!!
Nu ska jag försöka göra något vettigt medans barnen ligger och vilar.
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina