31 Augusti -12 [...barnledig...]

Mamma kom nyss och hämtade barnen eftersom dom ska få vara där hela helgen, känns redan tomt och jag saknar ihjäl mig!! :'( Får alltid typ hallucinationer då barnen är borta, får för mig att jag hör Leon ropa, att Levina gråter eller nått sånt så jag går iväg för att hämta någon av dom, beroende på vem som låter, och inser efter ett tag att dom faktiskt inte ens är hemma... Tycker det är skiiiitjobbigt att inte ha dom hemma, men då dom väl är hemma kan jag tycka det är skiiiitjobbigt ibland också, HAHA! Konstigt detdär, då dom är hemma och man haft dom aslänge utan att lämna bort dom så längtar man efter att dom ska få åka iväg någon dag, eller bara några timmar men då det väl händer vill man grina ihjäl sig och slita av sig håret på skallen typ, jag blir fan galen utan dom, mina småhjärtan! <3
Hursomhaver ska jag försöka se bort att dom faktiskt inte är hemma och rå om migsjälv och ha kul ikväll då vi ska ha inflyttningsfest.
Skriver kanske senare, får se!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

30 Augusti -12 [...it's raining men!...]

Om det nu vore så väl... haha, men regnar gör det iallafall - i sinnet!
Har inte gjort ett jäkla piss idag, faktiskt. Rätt skönt, har väl i stort sett bara pluggat och det måste jag göra mer av, känns som om jag ligger efter fastän jag egentligen inte gör det, haha.
 
Imorgon är det dock full rulle hela dagen. Klockan 11 ska vi på sjukhuset och ta bort Leons gips, å sen kring 3 kommer mamma och hämtar barnen så dom får vara där i helgen å samma tid kommer Lorina hit och klipper mig - såååå skönt det ska bli! Mitt hår ser tammefasen FÖRJÄVLIGT ut! Men tacka gudarna att hon kan fixa, haha.

Hursomhaver,  nu ska jag fortsätta plugga engelska så vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

28 Augusti -12 [...promenad...]

Kom precis in efter typ en timmes promenad med barnen i skogen + hunden då förstås, haha. Vi har varit på trolljakt och Leon var helt övertygad om att han såg en vätte, som jag däremot inte såg alls, haha! :P

Hursomhaver, var asroligt iallafall och vi avslutade skogspromenaden med lite gungning utanför oss :) Uppskattades nog mest av Levina, haha!

Nu ska hon sövas så jag kan plugga lite, vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina