31 Juli -11 [...stick...]

Har inte bloggat något under helgen eftersom vi varit i Sikeå, i sommarstugan och tagit det lugnt - sjukt skönt! Badat har vi hunnit göra - tillochmed jag - haha!

Imorse då vi vaknade, kring sex någon gång, såg lilleman ut som quasimodo - UTAN överdrift! Han har blivit stucken/biten av någonting som han måste vara överkänslig mot så han var helt igensvälld över ena ögat och såg inte klok ut! Han låg i soffan i stugan och sa: "mammaaaa - jag har bara ett öga!", sen då han fick se sig i spegeln avled han typ av skratt och sa att han tyckte han såg "konkig"ut, haha :P
Inte så konstigt kanske då han ser ut såhär:Lillstjärtisbullen - fick så ont i hjärtat då jag såg han, samtidigt som jag blev full i skratt (A)

Åkte hem till Boliden idag också, måste säga att det var riktigt skönt att komma hem! Christoffer fixade diskmaskinen och blåste upp Leons badpool som vi köpte åt honom, medans jag satte upp lillemans lavalampa, fixade lite med blöjhinken och började med lite pappersarbete. Satte in alla räkningar vi har betalat tidigare i veckan, alla papper som rör lägenheten (hemförsäkringar och grejer), Christoffers papper från Kriminalvården, kvitton och grejer - så yesbox, jag har haft att göra vill jag lova! haha! Tur jag tycker såntdär är rätt kul så (:

Men nu ska jag faktiskt ta och hoppa ner i sängen - gudars så skönt!
Kan bjussa på en bild på feta kon och världens finaste lilleman idag då vi var på Ica i Robertsfors, lilleman skulle få välja ut en leksak och jag stod och läste på nå grejs och var bara allmänt fet, haha.

Sådärja!

Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

27 Juli -11 [...schtan och BM...]

Gudars så skönt det är då man har fått betala bort alla räkningar och bara kan tare lugnt ett tag. Blev lite extra utgifter denhär månaden men inte så farligt mycket mer än tidigare. Betalade räkningar nu på en sissodär 7-8 tusen - guuudars så roligt! Eller? haha

Avlider av värmen ungefär också. Mamma och pappa komme förbi idag och hämta min lilleman, vi följde med dem ner på stan en sväng. Gick och kikade i affärer, käkade och sådära. Lilleman blev tokkär i en lampa på ljusexperten - en orange lavalampa, så mamma tyckte att hon kunde köpa den till honom - WIHOW! överlycklig 3åring.se! Den kommer bli asbra på bänken vid hans säng, istället för den han har nu som lyser som satana. Får se hur länge det kommer ta innan han petar på den och får ont som f*n, dom har ju en tendens till att vara äckligt varma domdär lamporna. Fast å andra sidan så gör han det bara en gång och sen inge mer, haha.
Efter att vi kikat på lite blommor och såntdära tjaffs sa jag och hjärtat hejdå åt vår lilla pluppeman och fick sedan skjuts ut på sjukhuset av pappa. Hade tid hos den ökände barnmorskan (hon har inte alla hemma!!). Allting såg bra ut, förutom att jag måste trycka järntabletter i sinne nu innan bebben behagar komma ut. Hjärtljuden låg på 142, lite lägre än vad dom brukar vara i vanliga fall men det var helt normalt ändå. Nämde även för henne att vi var lur på att h*n låg i säte eftersom det rör sig så mycket neråt, såattsäga, så vi gjorde ett ultraljud för att kika. Bebisen blev helvild men den låg med huvudet neråt så inga konstigheter där - skönt som bara den, slipper man vara orolig för det (:

Nu ska jag faktiskt ta och käka lite glass tror jag, avlida lite i värmen, sakna Leonpeon ÄCKLIGT mycket så jag bara vill grina och kramas med Christoffer nu då vi får lite ensamtid i någon dag.
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina