23 Februari -10 [...fan va jag sug...]

Precis som rubriken lyder - fan va jag sug på att uppdatera och jag är väl medveten om det. Känns som om jag vill lägga all min energi på skolan just nu, iochmed att jag vart borta väldigt mycket nu på slutet.. då blir väl bloggandet lidande, I guess.

Hursomhaver - var hemma från skolan idag eftersom Leon vaknade (för andra eller tredje gången) mitt i natten och spydde ner hela täcket. Jag fattade ingenting för han har inte haft några som helst tendenser till magsjuka nu på slutet... det var bara upp och hoppa och byta sängkläder, gick och la oss igen. Han var jättemysig men pigg, så vi startade en film men hann bara se en tjugo minuter innan han kastade upp massvis igen - över mig dessutom. In i duschen med oss två, nya sängkläder på och äntligen fick jag sova. Tänkte kliva upp och dra mig på skolan/dagis ändå men ville inte chansa på något så vi var hemma istället. Idag har han mått jättebra, inga kräkningar eller någonting så imorgon får han vara på dagis så jag får hinna ikapp på skolan.

Har fått rätt många kommentarer om att jag inte skriver så mycket om Leon och hans utveckling längre och jag kan inte mer än hålla med - jag har vart VÄRDELÖS på den plan men ändring ska det bli!
En liten update på vad lillen kan säga kan vi göra iallafall - ska försöka komma ihåg allt han kan;
Mamma
Pappa
"motte"-Moster
"Bee"-Bea
"Add"-Adde
Lampa
Kudde
"täck"-Täcke
"Gack"-Tack
Gurka
Macka
"möl"-Smör
Snö
Katt
"vovv"-Hund
Blöja


Han kan säkert säga mer också men det är inte direkt sånt man lägger på minnet - eller ja, nog gör man det, till viss del - men rätt svårt att komma ihåg allt han säger bara sådär.

Nu ska jag ta och avbryta detta och gå och kissa sen ta mig en rök, vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina & Stig Leon Caspian

21 Februari -10 [...svar på frågorna...]

Jag hade faktiskt gjort ett videoinlägg med svaret på frågorna men jag failade som fan i det så skriver jag svaren istället.

Yasmine: görs idag? kram
Ja.. haha, klockan är ju 23.45 så jag gör inte speciellt mycket alls. Funderar på att kasta igång en film, det är vad jag gör.

sara: Finns Leons pappa med i hans liv?
Nej, Leons pappa finns inte med i hans liv just nu, varför finns att läsas i frågor&svar - spalten.

Evelina Forsberg: Vilka bloggar brukar du läsa?
Har du någon som du kan rekomendera?
Vad fick dig att börja blogga?
Har du mycket besökare? (inget du behöver svara på)

1) Jag brukar läsa hotgossips, min lillasysters, min milf-friend, baconost, Josefine och ännuännu flera!
2) Jag rekomenderar naturligtvis min lillasysters och Angelinas (min milf-friend), baconost är förbannat roliga killar så följder ni den så kommer ni garanterat vinna tusen och ännu fler tusen skratt. Josefines blogg är också väldigt bra - galet stark blogg är det, hon förlorade sin pojkvän Niclas i bilolyckan på Sandbacka. Finns nog ingen som inte hört om den tragedin...
3) Jag började blogga för länge sedan men då skrev jag mest massa, typ, suicide-inlägg och skit för jag var så galet långt ner i skiten. Jag tog en paus men sedan blev jag gravid och blev tipsad om Ronjas (Marlie - även hon jag följer med blogglovin eftersom vi träffas så ofta vi har möjlighet) blogg och då blev jag sugen igen och på den vägen är vi nu.
4) hur många besökare jag har? Det säger jag inte ;)

Malin: hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
Favoritklädesplagg?
Favorittjej/man i sex and the city?
Timon o pumba eller aladdin?
Center eller röd ferraribil?
Sexigaste kvinnan i världen?


1) Jaa, jag tycker inte om att spekulera i hur mitt liv kommer se ut så det skiter jag helst i. haha, men ja - så, astråkigt svar men det får du tyvärr leva med ;)
2) Ja, jävulst svår fråga för jag ÄLSKAR alla mina kläder men måste jag svara blire nog alla mina t-shirts (inte bara ett spesifikt plagg) med andra ord.
3) Jag ser inte sex and the city - tycker det suger fetingdase, hatar verkkligen sånnadär jätteflickiga program.
4) Aladdin - jag var kär i aladdin då jag var liten!
5) HAHAHHA, jag tänker skriva PRECIS vad jag sa i videoninlägget här - för det var på denna fråga jag failade med tanke på att jag sa detta: "jaa, alltså - bilar är inte riktigt min grej va?! Jag kan dom bilar jag vill ha och det är då bannemig inte en röd ferraribil iallafall. Men jaa.. Jag tar nog röd förraribil ändå för det är den enda jag vet hur den ser ut - och jag orkar då inte googla nu heller." Denice (som filmade) DOG av skratt och innan jag klykade att det handlade om godis... har nog aldrig garvat så mycket som då! Finns en video på detta på min facebook.
6) Angelina Jolie! Eller ska jag säga - Angelina Öhman? ;)

Jennifer: hur är det att ha barn?
hur gammal var du när du fick ditt barn
vad jobbar du med?
har du någon kille/man ? :)


1) Jaa, naturligtvis är det inte guld och gröna skogar hela tiden - verkligen inte. Men oftast är det helt underbart och man vill bara stanna tiden så han inte växer mer utan blir min lilla bulle föralltid :P haha
2) Jag var 15 år då jag fick Leon, jag fyllde 16 drygt en månad efter hans födsel.
3) Jag jobbar inte - jag är en flitig (ibland) student.
4) Nej, jag har varken kille eller man - gudförbannat så skönt he ge också skaru veta!

Linda: vad gör du ikväll?
Jag gör somsagt inte mHur kändes det när du fick reda på att du var gravid? :)ycket alls ikväll - jag ska kasta igång en film efter detta inlägg - that's about it!

Barbienadja: Hur kändes det när du fick reda på att du var gravid? :)
Jaa, alltså - jag förträngde ju jävligt länge att jag var gravid och sådär men då jag väl tog till mig det kändes det helt underbart faktiskt. Har nog aldrig känt mig så lycklig - förutom då han föddes, lillbullen.

Anna: Hur mycket gick du upp under graviditeten? ^^
Jag har ingen exakt siffra faktiskt, har ingen aning - då måste jag kika i papperna och dom har jag inte här just nu. Om jag skulle gissa tror jag att det kan ha vart någonting mellan 20-30 kilo.

Daniel: first love?
(även här har jag valt att svara precis som jag gjorde i videoinlägget).
First love? Ingen aning alltså! (Denice, som filmade: Jens johansson!!)
Jo, men satana - Jens johansson vare ja. Vi var råkära i dagis och jag minns så väl en gång då Flora, en kompis till mig, gick in till Jens i dockrummet för att ställa honom mot väggen. Riktigt så blev det inte, hon tryckte upp honom mot dörren och sa att han inte hade något val mer än att välja mellan henne och mig och naturligtvis valde han mig. Jag var överlycklig och skuttade omkring som en liten toka där inne medan Flora blev ursinnig och rusade ur rummet.
(Denice: vem är daniel förresten sabina?)
jag: men, jaa, han är bög! Han är råskön och ba ja, helgo. 
Sedan tittade jag in i kameran och sa: "HÖRRUDU, om du ser det här - så skaru veta det: DU ÄR KING!!"
En sak jag glömde tillägga var att om du inte var bög skulle jag LÄTT lagt in en stöt - galet fräsh.

Marran: Vad ville du jobba med då du var liten?
Jag ville bli delfinskötare - någonting som de flesta tjejerna i min ålder ville.

Lisa: Vad går du får linje på gymnasiet? Varför valde du den och hur trivs du i din klass?
Jag går OP - dvs. Omvårdnads Programet och anledningen att jag valde den var för att jag en dag vill bli antingen barnmorska eller psykolog.
Jag trivs UTMÄRKT i min klass - min klass är tammefan den bästa på länge!

Yo broder: hahhh kommenterar med det jag brukar höra dig säga helatiden, fast du vet inte vem jag är hehe.
Har iallafall en fråga, är det någon på din skola du tycker är snygg? hehe, lite ful fråga men. ändå.
hAHA, vemfan är du? HAHA. Om jag tycker någon på min skola är snygg? Klart jag gör och pellets vet vem ;)

En i din skola: Vad tycker du om att jennings ska läggas ner+
lite den eller den: daim/plopp
trokadero/fanta
bob/pulka
katt/hund
öl/sprit
vad lyssnar du på för musik och varför klär du dig som du gör. har funderat på det då jag sätt dig på skolan du klär dig inte som en vanlig tjej. hehe.


1) Jag tycker det är förfärligt att Jennings ska läggas ner, faktiskt. Jag menar, vart ska alla ta vägen? Alla OP'are kommer söka jobb i Umeå/Skellefteå och samma med de andra  - jag menar, inte fan går man utbildningen i stan för att sedan komma tillbaka till lilla sketna Robertsfors för att jobba. Sedan att de ska behålla Industrin, VUX (?) och SFI gör mig ännumer förbannad - värt att lägga ner skolan då? Nej. Dom anser sedan att det ska bli billigare men det tror jag så mycket jag vill på - det är ju inte direkt billigt att skicka hundratals elever till skellefteå/Umeå istället.
2) Plopp, Trocadero, Bob (för den kan man styra! haha), Katt+Hund, Öl+Sprit :D
3) Jag lyssnar på BRA musik, ni borde ha insett det efter alla dagens låt- jag lagt ut.  Varför jag klär mig som jag gör? Ja, för att jag är förjävla ball helt enkelt :} haha!