31 December -10 [...Nyår...]

Jaha, I guess this is the last fucking BLOGGINLÄGG för detta år! haha - svengelska så det står härliga till, love it ;)
Funderar på å börja skriva inläggen halva svenska och halva engelska, bara för att  -  meeen, vettehalen, får se hure blir.

Ehm, ja, hur har mitt nyår sett ut hitills? Jo, jag har chillahängt på Tomtebo med Denice, Leon, Tony och Bea. Vi har käkat gomat´n, fikat ananaspaj, chirre och massa såntdär tjaffs. Leon har varit helt tokig i raketerna och jag har mest bara varit extremt yr och velat spy mesten hela tiden - hoppas det går över så fort som möjligt, inte så taggad på att gå 9 månader och må illa!

Nåja, nog från min sida, kanske uppdaterar mera - nästa år ;) haha.
Tills vidare, GOTT NYTT ÅR miina små flickor e´dené puuuujke!

29 December -10 [...Dag 26: Mina rädslor...]

Mina rädslor... ja, spindlar framförallt - FYFAN! Dom är äckliga, krälar och har sig, håriga och bara jättebläka. Man vill ju typ avlida då man ser en, även om det är en liten jäkla "lyckospindel" så blir den mos under skon. haha!

En annan rädsla är att det ska hända min Leon någonting. Man brukar ju kunna säga att då man skaffar barn så tillåter man sitt hjärta att sitta utanför kroppen och oron att stå upp i halsen på en. Meeen, samtidigt är det smällar men kan ta eftersom barn är det mest underbara man kan få :)

28 December -10 [...Dag 25: En Första... ]

En första... vadå? Ingen jävla aning!
Tänkte först skriva, en första nykter nyår men det stämmer ju inte.. Sedan tänkte jag att jag kunde skriva om en första förlossning men det har jag fan skrivit om tidigare så kändes inte så nödvändigt... Efter detta tänkte jag att JA: en första bekännelse om min nya situation. Meeeeen, även där blire ju fail eftersom jag redan gått med att jag är preg och att jag ska behålla det.

Såå, en första.. vadå? Jag har ingen aning, det får väl bli en första start på dagens bloggning.