16 Augusti -10 [...hemfärd...]

Idag åker nog jag och Leonpeon hem till Robertsfors igen. Min padre ringde igår och berättade att han mest troligt gjort ett kap i bilväg till mig - jag trodde givetvis direkt på en PV men inte det inte.. Känns ju sådär då jag verkligen vill ha en, fast har börja tänka att jag kanske köp dendär vuuursting biln först och sen kan jag köpa mig en PV då det kommer någon fräsh - nu äre mesten ba skrotn ute!

Hursomhaver, det var iallafall tydligen en Mercedes E 420, V8- över300 hästar, sänkt, sportfälgar, skinnklädsel - som ny för endast 40 000riksdaler. Han hade ju köpt´an för det säkert det 3dubbla om inte ännumer tillochmed! Men tack vare att han kände min padre skulle ja få´an för mycket billigare - om han bestämde sig för att sälja iväg den, vilket han inte var helt hundra på ännu..
Jag vill ba ha en bil nuuuu, å körkorte för den delen också...

13 Augusti -10 [...SJUKT TAGGAD!!...]Hit beger jag mig och mina bästa systrar - Denice och Bea, och Denice kille oss den 3:dje och kommer hem 11:de ;D Jävulst gött - jag är taggad som en tok men dock inte på flygningen - då ska ja va så packad så jag inte bryr mig, faktiskt! :P

12 Augusti -10 [...ingen bil...]

Ingen gammal PV står här utanför vår boning. Dumjäveln som hade den sa att det bara var en liten rostbubbla på den - jomen jodå! Inte direkt va?! Det var rost tammefan överallt kändes det som. Han hade inte fixat någonting utan hellre valt att slipa skiten och måla över det - detta såg man på nära håll - tacka gudarna för att det var en ljus färg så ja såge.
Hursomhaver, vi skulle kika på motorn och hela jävla motorhuven var rostig på insidan.. vart ju inte nådigt less samtidigt som jag kände att ja höll på å gå lös för att vi åkt i tep 3 timmar för ingenting, väntade sedan 3 timmar hemåt också - tur Leonpeon var lika snäll som vanligt i biln så (:

jaja, funderade nästan på att köpa skiten ändå - fast far min hade väl aldrig gått med på det. Men sen kom jag att tänka på att det kanske inte sku va så kul då man lagat allt utanpå och sedan luft biln för å kika under- kan bara tänka mig hur jävlig den måste ha sett ut i underredet - fyfaan!