29 April -10 [...nya tattooń...]

Fick lite frågor gällande min kommande tatuering, hur den ska se ut på ett ungefär - vart den ska sitta osv.

Detta stuk kommer den ha, det ska ändras litelite på den men i stort sett sådär ska den se ut - om den nu får plats där den ska sitta. Den kommer givetvis måsta krympas massor men ändå.
Och vars ska jag sätta den då? Jo - denna fina phoenix fågel ska få pryda min hals!! :D
Denna bild har jag dessutom fått uppskissad av Martins bror - en Patrik Koistinen i egen hög person, haha - å snyggt blev det!!

varför jag väljer att tatuera in en phoenix fågel är för att som alla kanske vet (?) genom harry potter - så dör de och sedan föds de pånytt genom askan. Detta är väl litegrann vad jag gjort genom alla mina år - jag har verkligen vart på botten och velat dö ett flertal gånger men hur dåligt allt än vart så har jag ändå försökt hitta någonting där ute som tänt till en liten gnista inom mig och fått mig att börja leva igen.

så, ja, så äre (:

26 April -10 [...DISKUSSIONS INLÄGG 11...]

Eftersom jag längtar som fan tills jag ska göra min nya tattoo - som jag ska boka tid för den 28Juni då dom tar emot bokningar igen för Augusti och framåt - så sitter jag och tittar på folk som gjort riktigt stygga tattos - som dessa t.ex:


Ibland börjar man verkligen fundera på vad folk tänkte riktigt då dom gjort sina tattoos, om dom ens tänkte överhuvudtaget. Det jag funderar mest på är vad dom förknippar med dem, som t.ex - den sista här, den dr varmkorven.. Har hon gjort den för hon älskar å äta korv eller vafan är grejen?!

Jag har - som de flesta kanske redan vet, två stycken tattoos och en pågång. De jag har just nu är "Leon" skrivet på underarmen och "Non Omnis Monar" på foten - kanske även ni undrar varför jag valt att gör dessa och jag tänkte förklara det.

Denna gjorde jag strax efter att Leon föddes, just för att jag tycker att tattueringar med barns namn är väldans fina - jag valde dock att göra en väldigt enkel för att sedan fylla på med mina kommande barns namn.
Någon större förklaring än detta orkar jag inte göra... ;P

Non Omnis Monar - min andra tattoo som betyder "Ej Helt Ska Jag Dö".
Eftersom jag tror på andar och ett liv efter döden så valde jag att tattuera in detta då jag anser att man aldrig dör riktigt helt - man lever hela tiden vidare, fast på en annan plats.
Sedan har det vart mycket kring soc och sådär och jag har alltid känt att en del av mig har dött men jag har Leon och just därför orkar jag leva vidare - ej helt ska jag dö.

UPPDATERAT 6 Mars 2011:

Den 19 Januari (2011) gjorde jag denna tatuering i form av en pinuppa. Den skulle egentligen sitta på höger skuldra men det skulle se så konstigt ut då den blev större än jag tänkt mig så den pryder ny min överarm istället.
Anledningen till att jag gjorde denna är väl mest för att jag alltid velat ha en sådan tatuering, jag har alltid facinerats av pinuppor så valet var enkelt.
Den tog 5 timmar ungefär och kostade mig 3000 kronor.


Vad tycker ni om tattueringar - snyggt eller inte?
Har ni någon/några själv?
Varför valde ni att göra den isåfall och har den någon speciell betydelse för er?Skicka gärna in bilder till min mail: sabina_wall@hotmail.com
så kan jag lägga upp dem i en liten sammanfattning sedan och länka er (: