28 Juni -09 [...madface...]

I´m tired and I got to go
What am I suppose to write now, what am I suppose to do?!


Ungefär sådär känner jag just nu, vad i fan ska man ta sig till då någon i ens närhet så tydligt visar att denne inte bryr sig om vad som händer en, att personen fullständigt skiter i vilka konsekvenser som fölker dess handlingar?! Jag blir bara så jävla less på att ständigt ha en klump i magen, att ständigt behöva fixa allting åt dig. För det är precis så det är, eller hur? Ska du ha skjuts någonstans är det bannemig jag som kirrar biffen åt dig, behöver du pengar till något är det jag som erbjuder mig att hjälpa...

Jag förstår inte vad du tänker med, du kan för fan inte tänka överhuvudtaget.
Smutskasta mig, gör du det för vet du vad? Det rör mig inte i ryggen. Som vanligt är det jag som är boven i allt som inte går din väg, du är så felfri som det bara går - eller? Ledsen då att behöva informera dig om att det inte finns några perfekta människor, alla felar någon gång i sitt liv och det är inget annat än mänskligt!
Du måste försöka se hur illa folk runt omkring dig far av ditt beténde - sluta tänka på dig själv!
Ditt jävla skitsnack om att jag ska ta och växa upp, börja beté mig som en storasyster osv, kan du stoppa upp någonstans där solen inte lyser! För det första så har jag växt upp mer än vad jag egentligen behövt iochmed att jag fick Leon, att du anser att jag är omogen för att jag sitter hemma på helgerna istället för att supa kan jag inte göra annat än att skratta åt.
Leon går före ALLT i mitt liv och jag tycker inte att det bästa man kan göra är att supa. Tycker för fan knappt att det är kul längre - så kom int ehär och säg att jag ska växa upp när jag faktiskt inte gjort annat det senaste året!

En liten fråga också tjejen, hur tycker du en storasyster ska beté sig?
Jag anser att jag gör det mesta en storasyster ska göra. Jag ställer upp för dig no matter what, och gör inget annat än att försöka göra allt så bra som möjligt men sedan ligger faktiskt bollen hos dig! Då är det du som styr över hur jag ska agera efter det, tyvärr innebär det ofta massvis av jobbiga beslut.
Jag kan lugnt säga att jag nästan agerar som en mamma åt dig, jag ger dig pengar när du behöver och hjälper dig med det mesta. Vad får jag tillbaka?! En massa smutskastning hit och dit, inte ens ett jävla tack!

Är så kopiöst arg just nu så ska försöka lugna mig annars kommer det bara skrivas massa dumheter...

28 Juni -09 [...varmt...]

Ytterligare en dag med en sissodära 30graders värme, rätt gött ändå, nu man vill ligga och steka jävel.
Ska nog ta och klä på min lilla palt som står och rycker mig i tröjan, klä på migsjälv också kanske? ;P haha! Ringa min papi står på listan också, han får bannemig hämta mig och köra ner mig till stugan, om dom ska vara så sära att skita i att fråga om jag vill haka så får han fan skylla sig själv :P

Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina