31 Januari -09 [...:(...]

Ta mig härifrån - snälla! Min hals gör ont, mitt huvud dunkar jävel och jag har äckelhosta som bara ska försvinna, lite tycka-synd-om-Sabina skulle inte sitta helt fel nu ;P

30 Januari -09 [...förkyld...]

Nu är snorSabinita tillbaka, hatar livet lika mycket fortfarande - p.ga förkylningens förbannelse som verkar ligga över mig. Detta gillas verkligen inte, vilket jag antar att ni förstår. Jag tänker hela tiden på hur skönt det var att kunna andas utan att behöva kippa efter luft p.ga att näsan är full av snor - försöker nämligen komma ihåg hur underbart det är att vara frisk! Knasigt va? I know. Men jag blir nämligen rätt knasig då jag är sjuk.

Jag är inte bara less på förkylningen, är grymt less på mycket mer också.
Nyligen hade Wilmat vart inne på toaletten och slitit ut halva blöjhinken - sure, inte så farligt kanske ni tänker. Men jo! Leon har nämligen haft världens bajsmarathon nu några dagar och ja, det var inte så mysigt på golvet där. Vill lova att det blev ett jävla liv då M hörde att jag vägrade ta upp det, jag menar - alla här i huset vet mycket väl att dörren till toaletten ska stängas efter man har vistats där, det blir nämligen såhär annars. Jag fick höra vilken oansvarig människa jag var och att jag skulle ta och duscha Wilma också eftersom hon förmodligen gått i bajset men även där stenvägrade jag. Varför ska jag ta hand om det hunden gör? Hon är inte min och så vitt jag vet så bad jag inte om en hund heller så.
Hursomhaver - från och med nu måste jag tydligen ställa upp blöjhinken på skötbordet efter jag vart där inne med Leon - annars ska allt det tydligen in i mitt rum... :S De flyttar visst in skötbordet, de sönderslitna bajs/kissblöjorna Wilma bitit sönder osv in i mitt rum. Jag menar - hur moget är det? Jag blir så jävla arg! Hur betér sig folket egentligen - de ska föreställa vuxna men icket, mogenheten är lika hög som för en fyraåring.


Denice sitter och chillar med min lilla bebis som jag hoppas ska bli trött snart så jag kan försöka få mig någon sömn, är nästintill levande död just nu känns det som. Helt galet!
Jag ska ta och ringa min storasyster också, klaga jävel på äckelsoc, M osvosv! Skönt att få allt ur sig ibland - i mitt fall blir det i stort sett något att dampa om varje dag. Så trevligt är mitt liv!
Nu sitter Leon och sliter mig i håret som världens vilding och Denice är argare än världens fetaste bi, så jag får väl ta och avsluta här med en galet bra låt!


Radiohead-CreepVi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina