27 Februari -09 [...Adele...]

Bjuder på en kunglåt innan jag går och lägger mig;

Adele-Cold ShoulderGodnatt gott folk och håll tummarna för att jag lyckas få tag på ett par biljetter till "Män Som Hatar Kvinnor" imorgon!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

27 Februari -09 [...bus...]

Leon är så söt nu, vi sitter i sängen och leker tittut. Han håller upp en av hans tröjor över ansiktet på honom åsso säger jag "vart är Leon? Vart är mammas älskling?" då tar han bort tröjan åsso säger jag "tittut" och då skrattar han jävel och vill busa ännu mer :p Min goskit <3

27 Februari -09 [...jag blir så arg...]

Det är helt galet att soc kan tycka att detta är ett bra hem för mig och min älsklingsbebis!
Då jag tagit från yoghurt åt Leon började Emil, min lillebror, kaxa som fan. Han sa b.la att jag var en fitta och att jag horat mig till Leon, till svar på detta kallade jag honom Emil Anderskit vilket fick han att skrika jävel. Leongubben satt i sin stol vid matbordet och började gråta och skaka jättemycket för att han blev så rädd. Jag tog upp och tröstade honom men inte långt efter det blev Emil arg för någonting jag så igen men denna gång flög en glassburk med pennor ut över golvet och än en gång blev Leon jätterädd men den här gången vågade han knappt sitta i stolen igen... Jag blir så less!!