30 December -09 [...F*N vad tiden går fort!...]

Shit, jag sitter här i köket och vet inte vart jag ska ta vägen ungefär.. känns som om tiden hinner ikapp mig hela tiden, positivt som negativt. Jag vill helst ba lägga mig ner och inte kliva upp förns sommaren är här...
Känner mig galet stressad över imorgon, the big D(ay), nyår för the win - fyfan vad det ska svinas! Jag och Ida ska in och lämna Leon i stan på morgonen - bussen går härifrån 8.30 (!!), sedan efter lite chillande där ska vi hem, första etapp - Enebacken, Idas fina hus, haha! Hämta alla systemkassar, ta med oss dessa hem till mig och sedan ska vi förmodligen börja redan då. Handla måste vi göra också - ingen fest utan NATTAMATŃ vilket i detta fall förmodligen kommer bli snabbmackisar med ketchup och en å annan fralla - mums.
Jag har nog aldrig vart så taggad som är nu, känner verkligen att kvällen kommer bli 5 av 5, om jag nu är vaken genom hela kvällen och framförallt på 12slaget! Har en tendens att fälla in årorna alldelens för fort - som min vän Ida, men hon har lovat att inte göra det så då hoppas jag bannemig att hon håller det också, någon måste ju hålla koll på mig för faen ;D haha!

Vi ska hursomhelst förmodligen till Patrik, säkert chilla lite här också sen ser vi vart vi tar vägen - om det blir någon tripp till Flarken - only god knows!
Jag är galet nöjd med min klänning - beställde den från Nelly någon gång förra veckan och fick hem den helgen som kom och jag här så galet glad över att jag klickade hem den, den är så jävla jag!! :DSå ser den iallafall ut och till detta ska jag ha ett gooojävla nitarmband - goosh, jag är så jävla ball!

Jaja, hursomhaver - ni får en golåt som ska spelas imorgon som aldrig förr! Sån jävla feeling man får av den!! ;D haha!Nisse Hellberg-Håll Ut, Håll I, Håll Igen

30 December -09 [...argt barn...]

Morgonen har vart minst sagt GALEN. Jag har ett barn som bara trotsar och jag blir så trött och less, lite ledsen också faktiskt!!
Nu på morgonen har vi haft vilda diskussioner gällande hans kastande av bilar. Jag försöker förklara så gott man bara kan för en snart 2 åring, om varför man inte får kasta. Han blir skogstokig och skriker NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ medans jag pratar, inte långt efter kommer en bil susandes i huvudet på mig. Jag tog ALLA bilarna han kastade på mig och la bort dom, Leon har nog aldrig vart så arg någonsin, han blev helt hysterisk - skakade och skrek NEJ MAMMA NEEEEEEJ!! samtidigt som han stod och stampade på samma ställe med snoret rinnandes nedför näsan efter all gråt. Då bilarna var borta sprang han iväg till sin lekhörna och hämtade stora pusselbitar som sedan, givetvis, vart kastade efter mig. Nu är även dom bortplockade och lillen ger mig blickar som skulle kunna döda.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, om jag ska skratta eller gråta - kanske båda samtidigt? Det är så underhållande då lillen blir så arg som han blir, jag kan knappt hålla mig för skratt men det är INTE ok att skratta åt någon som är arg/ledsen och det ska även han lära sig så det är bara att hålla igen. Gråten är inte långt bort då han blir så arg att han börjar slåss, nypas och slita mig i håret/kasta grejer på mig (tro det eller ej - lilleman är f*n starkare än man tror!!)...
Som till allting annat så finns det en anledning, i detta fall skulle jag gissa på att den sena sömnen har med saken att göra. Bullen kom inte isäng förns 1halv2 inatt - någonting som INTE är ok någonstans!!


Nu ska jag försöka få honom att sova en sväng, sedan ska jag DIREKT ut å röka för att lugna mina nerver, baka lite mer kolakakor och sedan ska vi nog ut och busa :)
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina & Stig Leon Caspian (A.K.A - surpul!)