30 November -08 [...1 advent...]

Första advent idag och jag har inte ens hunnit tända ett ljus - huvvaligen!
Har hänt så mycket idag, jag vaknade kring halv elva och kom på att jag skulle vara på hallen klockan tolv så bidde lite stressigt. Glömde tillochmed att tända för fåglarna så dom har haft natt hela dagen, tokigt gjort av mig, haha!
Efter ett tags chillande på hallen hängde jag massvis hos mormor och morfar, det var najjjs, mormor gödde upp mig och det kändes behövligt - not, verkligen inte alltså. Jag har så mycket att skriva men jag måste nog göra ett sånthär tråkigt, kort inlägg eftersom larmet på min telefon just nu är inställt på 07.30 (!!), morgondagen bjuder på en tripp in till Umeå för att chilla på staden med storasyster, klippa mig ska jag också göra så ni kommer få se naziga pix senare!

Nu-sova!
Vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

29 November -08 [...läggning...]

Nu har dörren låsts, lamporna släckts ner - det enda som fattas nu är att jag går och lägger mig och myser med min lilla bebis i sängen. Är galet trött och om jag ska orka upp till att vara på hallen kring tolv så måste jag nog ta och lägga mig nu snart, känns brano drygt men ack så härligt på samma gång!
Jag ber om ursäkt för att videobloggningen sög asstor hästdase - det ska bli bättre, I promise!

Ja, vad ska man säga mer? Kanske Godnatt? Japp, jag gör det. Godnatt folks, vi hörs när vi hörs!
// Ida Sabina

29 November -08 [...olycka...]

Ushochfy nu fick jag tillbaka den där hemska känslan i magen om att vara en dålig mamma! Ushushush!!
Leon satt på golvet och busade med lite gossedjur, jag satt brevid på en stol, helt plötsligt får han för sig att luta sig lite bak men det blev inte någon liten bakåtlutning det blev nästan ett kast bakåt och huvudet slog i golvet. Jag började genast skaka och slet upp min gråtande bebis från golvet, ingen ambulansfärd denna gång! Allt gick bara hejsan, han grät lite men då mamma Sabina sjöng lite vaggvisor för honom och gick omkring och tröstade gick det över. Nu sitter han i sin stol vid matborden och är jättebusig - gullungen min!